Grobare na sam pomen njegovog imena prolazi jeza, a Zvezda je baš njega pikirala da zameni Boaćija! (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

reklo bi se idealna zamena

Grobare na sam pomen njegovog imena prolazi jeza, a Zvezda je baš njega pikirala da zameni Boaćija! (VIDEO)

Crveno-beli su već pikirali zamenu za svog golgetera, a imaju i keca u rukavu za pregovore

Objavljeno:

Crvena zvezda će ostati bez Ričmonda Boaćija, koji je najtraženiji fudbaler kluba na tržištu i napustiće Marakanu, ako ne već ove zime, onda gotovo sigurno na leto.

Crveno-beli će zaraditi i veliki novac tom prilikom, jer internacionalac iz Gane briljira od kada je pre manje od godinu dana stigao na Marakanu, a ove sezone je već postigao 13 golova u svim takmičenjima i brojni klubovi spremaju izdašne ponude za njega.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Zato rukovodstvo kluba već je napravilo strategiju ukoliko u januaru stigne ponuda za njega koju neće moći da odbiju, i planiraju mu zamenu, što je poručio i Zvezdan Terzić pre nekoliko dana.

A ta zamena je prema informacijama "Sportskog žurnala" El Fardu Ben, napadač koga su ljubitelji fudbala u Srbiji već imali prilike da upoznaju, a posebno ga pamti Partizan i njegovi navijači.

Napadač Olimpijakosa je prošlog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigao čak dva gola u pobedi pirejskog kluba u Humskoj i u stvari na taj način trasirao prolaz dalje šampionu Grčke već u prvom meču.

Ali njegova slava u Olimpijakosu je bila kratkog daha, jer je promenom trenera, a potom i dolaskom Uroša Đurđevića potpuno pao u drugi plan.

Uz sve to njemu ističe ugovor u junu sledeće godine i neće biti produžetka saradnje. Prednost Zvezde u njegovom dovođenju mogla bi da bude ne samo u bratskom odnosu sa Olimpijakosom, već i što je Ben sarađivao prošle godine sa Vladanom Milojevićem, kada je bio na pozajmici u Paniononiosu.

foto: Reuters

Moguće je i da crveno-beli dogovore načelnu saradnju sa napadačem sa Komorskih ostrva u januaru, ali da dolazak na Marakanu bude odložen za jun, kada postane slobodan igrač.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.