GOTOVO: Dileme više nema, poznata je sudbina Aleksandra Mitrovića! (FOTO)
Foto: Reuters

ČEKA SE SAMO PONUDA

GOTOVO: Dileme više nema, poznata je sudbina Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Nije baš da imamo previše napadača, niti zamenu za njega, pa je i za reprezentaciju Srbije veoma bitno da on do Mundijala počne da igra redovno u klubu

Objavljeno:

Odluka je doneta, Mitrović će biti prodat u januaru, a Benitez će dovesti drugog napadača. On je i letos hteo da se oslobodi Srbina, ali nije bilo para za zamenu, a i klub je tražio veliku sumu za našeg reprezentativca.

Mitrović gubi vreme, nedostaju mu mečevi, videlo se to i u reprezentativnim utakmicama, potpuno je izgubio samopouzdanje. Za njega je jedino rešenje da negde ode i odigra proleće, makar na pozajmicu, kako bi Mundijal dočekao u pravoj formi.

foto: EPA

Koji bi klub to mogao da bude? Pominje se Sautempton, navodno, gde bi dobio šansu uz Tadića, a koliko bi koristi Srbija od toga mogla da ima, nije potrebno posebno naglašavati.

DA, OVO SE UPRAVO DESILO! Srpski fudbaler postigao 11 golova na jednoj utakmici! (FOTO)

Od deset mečeva ove sezone, Mitrović nije bio starter nijednom. Istina, u tri meča je bio suspendovan, ali ne dobija priliku i neće je dobiti, to je sada jasno.

foto: Reuter

On je praktično na marginama, Benitez veruje svom igraču Hoselu koga je doveo u klub, i iako se recimo u anketama 77% navijača opredelilo za Mitrovića kao igrača koji treba da bude starter, on ne dobija šansu ni sa klupe.

ON JE MANIPULATOR! Kežman opleo po Muslinu: Njegovi lični interesi postali su očigledni! (FOTO)

Benitez smatra da ne može da mu veruje, pošto Hoselu i Ajoze Perez mnogo bolje sprovode njegove ideje u delo od smederevskog napadača.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.