FSS PRONAŠAO NOVOG SELEKTORA! Već je odabran Muslinov naslednik, veliki deo nacije će POLUDETI OD BESA! (FOTO)
Foto: Reuters

ZAŠTO BAŠ ON?

FSS PRONAŠAO NOVOG SELEKTORA! Već je odabran Muslinov naslednik, veliki deo nacije će POLUDETI OD BESA! (FOTO)

Ljudi, da li smo mi išta naučili iz prethodnih grešaka?!

Objavljeno:

Kad god je Srbiju sa klupe kao selektor predvodio neki stranac, prošli smo kao bosi po trnju. Ni sa Havijerom Klementeom, ni sa Dikom Advokatom, nismo uspeli da se dokopamo najvećih takmičenja, a sada je ponovo čovek koji nije pripadnik naše nacije prvi pik za klupu Orlova.

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Omladinac Brodarca ostao bez svesti posle sudara glavama, a onda je usledilo 15 minuta pakla! (FOTO)

Vladimir Vajs je rešenje čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, koji moraju da požure sa izborom Muslinovog naslednika, jer reprezentaciju za dve nedelje očekuju prijateljske provere sa Kinom i Južnom Korejom.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Pored Vajsa, još neka imena se poslednjih dana dovode u vezu sa klupom Srbije. Od ranije se priča i piše o Draganu Stojkoviću Piksiju, a u Fudbalskom savezu Srbije postoji i mešljenje da bi Slavoljuba Muslina dostojno zamenio i dosadašnji selektor Azerbejdžana Robert Prosinečki.

Nekadašnjem fudbaleru i treneru Crvene zvezde takođe je istekao ugovor sa Azerima nedavno, pa nema prepreka da odmah preuzme klupu Srbije. Ipak, to je već na dugačkom štapu, prioritet je FSS-a je u ovom trenutku Vladimir Vajs.

Ovako se nije radilo ni u Eskobarovoj Kolumbiji... Srbijo, oprosti se sa fudbalom, dogodilo se ono čega si se najviše plašila! (FOTO)

Iako se nije proslavio na klupi Gruzije, mada je ruku na srce igrao dobar fudbal sa ekipom sumnjivog kvaliteta, novi izazov bi mogao da mu bude Mundijal sa Orlovima.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.