TUGA NA MARAKANI: Zvezda pala na samom kraju pred Arsenalom, a nadigrala ga je! Ko zna šta bi bilo, da nije bilo crvenog kartona! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP/EPA/Andrej Cukić

Liga Evrope, 3. kolo

TUGA NA MARAKANI: Zvezda pala na samom kraju pred Arsenalom, a nadigrala ga je! Ko zna šta bi bilo, da nije bilo crvenog kartona! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice ste pratili uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 21:17h

Tuga! To je osećanje koje se raširilo Marakanom posle poslednje sudijskog zvižduka na utakmici Crvena zvezda - Arsenal. "Tobdžije" su pobedile 1:0, ali je opšti utisak da trijumf nisu zaslužile.

KAD FRANCUZ SUDI VENGERU! Rodić dobio crveni karton, da li je Zvezda debelo oštećena na Marakani? (VIDEO)

Imaju za čime da žele igrači i navijači srpskog vicešampiona i to ne samo da su mogli da ostanu neporaženi, već su mogli i da trijumfuju protiv slavnog i renomiranog rivala.

Iz koreografije Delija, igračima obe ekipe je sve jasno! TOP NEĆE OPALITI VEČERAS! (FOTO)

Nema se apsolutno šta zameriti izabranicima Vladana Milojevića koji su odigrali onako kako su i najavljivali - hrabro, drčno, napadački i ako nam dozvolite i malo subjektivnosti, nadigrali ga.

foto: AP

PARTIZAN JE ZBOG TOGA MNOGO PROPATIO! Delije imaju novu zastavu koja otvara jezive stare rane! (FOTO)

Ako ni po čemu drugom onda po šansama za gol, jer su pogodili prečku, a Petr Čeh je u tri navrata spašavao londonski tim odbranama Radonjićevog, Krstičićevog i Srnićevog šuta iz sjajnih šansi koje su stvorili momci u crveno-belim dresovima.

Međutim, to su evropske utakmice, igraju se do kraja i ne smeju da imaju padove koncentracije, jer baš to se videlo na ovom meču.

JEDNA K'O NIJEDNA! Delije razvile i drugu koreografiju, posvetili je Svetom Simeonu! (FOTO) (VIDEO)

Igrači Arsenala su čekali na svoju šansu, prvu im je zaustavio Borjan, ali drugu nije mogao, jer je moramo priznati Olivije Žiru postigao majstorski pogodak makazicama u 85. minutu.

foto: Filip Plavčić

GROBARI IM OVO NEĆE OPROSTITI! Navijači Arsenala došli u Beograd i odmah isprozivali Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, pitanje je šta bi bilo da Zvezda nije ostala sa igračem manje samo pet minuta ranije, pošto je glavni arbitar procenio da je prekršaj u skoku Rodića nad Kokelanom imao materijala za pokazivanje drugog žutog kartona mladom beku i pošalje ga u svlačionicu pre vremena.

DA LI JE VOLKOT BIO U OFSAJDU PRE GOLA ARSENALA? Delije će ovaj snimak gledati iznova i iznova! (VIDEO)

Niko to nije očekivao na stadionu, čak u prvi mah je delovalo kao da nije ništa, ali onda je francuski arbitar šokirao sve i izvadio crveni karton.

foto: AP

To je momenat koji je i presekao Zvezdine igrače, njihovu igru koja je bila odlična do tada i kojom su i više nego parirali gostima iz Londona. Međutim, ovog puta nisu nagrađeni za svoj trud i borbenost.

Ovo se godinama nije čulo na Marakani! Ceo stadion je klicao legendi Crvene zvezde! (VIDEO)

U drugom meču ove grupe BATE Borisov je pobedio Keln na svom terenu 1:0, pogotkom Riosa i tako se sada izjednačio sa Zvezdom na tabeli sa po 4 boda, dok je Keln ostao bez bodova. Arsenal je ubedljivo prvi sa maksimalnim učinkom.

CRVENA ZVEZDA - ARSENAL 0:1 (0:0)

(Žiru 89)

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Le Talek, Savić (od 66. Babić), Rodić - Donald, Krstičić - Srnić (od 83. Gobeljić), Kanga, Radonjić - Boaći (od 80. Pešić).

Arsenal: Čeh - Debiši, Elneni, Holding - Nelson, Kokelan (od 90. Šif), Vilok (od 89. Mekgvejn), Mejtlend-Najls - Volkot, Vilšir, Žiru

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa utakmice ste pratili uz naš dobro poznati lajv-blog.

TOK MEČA

90. minut - Kraj meča! Ni u dodatnih pet minuta crveno-beli sa igračem manje nisu uspeli da dođu do izjednačenja. Bile su i dve opet sumnjive situacije u šesnaestercu "tobdžija", ali sudija je smatrao da to nije dovoljno za penal za Zvezdu.

foto: Filip Plavčić

85. minut - GOOOL! I sada novi šok za crveno-bele i prepunu Marakanu! Arsenal vodi predivnim pogotkom Olivijea Žirua, ali ono što je svima upalo u oči, jeste da je na početku akcije Volkot bio možda u nedozvoljenoj poziciji!

80. minut - Ijaoooo, kakav šok! Crveni karton za Milana Rodića! Bio je to duel u vazduhu sa Kokelanom, naizgled sasvim običan, ali arbitar iznenađuje sve i igraču Zvezde pokazuje drugi žuti karton i potom i crveni.

71. minut - Pokušao je Donald iz daljine, ali je to bio slab i neprecizan udarac po zemlji.

64. minut - Sada je moglo da bude opasno. Arsenal je imao slobodan udarac na 20 metara od gola Zvezde, ali je lopta na svu sreću pogodila "živi zid".

54. minut - Opet taj Petr Čeh spašava "tobdžije"! Pogrešio je Elneni, to je iskoristio da dođe do lopte Srnić i šutirao iskosa, ali je golman Arsenala opet fantastično reagovao.

53. minut - Taman kada smo rekli da Arsenal ima kontrolu, odlična šansa za Zvezdu. Dugo su tražili crveno-beli priliku da ugroze Čeha, kružili oko šesnaesterca, na kraju centaršut Srnića i na loptu na penalu glavom naleće Krstičić, ali je Čeh bio na pravom mestu.

50. minut - Moramo priznati da su nešto agresivnije u drugi deo meča ušli gostujući fudbaleri. Imaju malo više lopte u posedu i napadaju.

46. minut - Krenulo je drugo poluvreme! Oba trenera nisu izvršili nijednu izmenu.

foto: Filip Plavčić

45. minut - Kraj prvog poluvremena u kome je Zvezda ravnopravno parirala protivniku i čak imala dve odlične šanse, dok su gosti imali jednu iz reda stopostotnih.

40. minut - Sada nešto mirniji period utakmice ili bolje reći bez prevelikih uzbuđenja. Oba tima i dalje igraju napadački!

foto: Filip Plavčić

31. minut - Ijaoooo, kakva šansa za Radonjića! Petar Čeh mu je odbranio udarac sa svega nekoliko metara udaljenosti. Klasu dokazuje češki čuvar mreže.

26. minut - Prečka! Koliko je sada malo falilo Zvezdi da stigne do vođstva. Centrirao je Kanga iz kornera, skočio je Boaći i o zemlju odbio loptu, ona je odskočila, ali završila na prečki!

15. minut - Borjan spašava Zvezdu u ovom trenutku. Potpuno sam kao duh je ostao Volkot na ivici peterca i lopta je stigla do njega, ali golman crveno-belih nogom sprečava engleskog reprezentativca da postigne pogodak.

foto: Filip Plavčić

12. minut - Prvi opasniji napad Zvezde, Kanga je imao loptu, ali nije bilo završnog pasa. Ipak korner za crveno-bele.

foto: Filip Plavčić

5. minut - Prvo uzbuđenje pred golom Zvezde. Probio je igrač Arsenala u šesnaesterac, ali pravovremena reakcija defanzivca crveno-belih, koji mu izbija loptu iz nogu.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić
foto: Espreso

18:58 - Očekivano na severnoj tribini je osvanula spektakularna koreografija u režiji Delija!

foto: Espreso
foto: Espreso

18:50 - Tu je i grupa navijača Arsenala koja je odvojena tampon zonom od ostalih navijača.

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

18:40 - Predivne slike sa Marakane, dugo je nismo videli ovako ispunjenu do poslednjeg mesta.

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

18:20 - Evo kako izgleda atmosfera ispred stadiona.

foto: Espreso.co.rs

17:55 - Evo i sastava:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Le Talek, Savić, Rodić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći

ARSENAL (3-4-3): Čeh - Debiši, Elneni, Holding - Nelson, Kokelan, Vilok, Mejtlend-Najls - Volkot, Vilšir, Žiru

foto: Filip Plavčić

17:35 - Pogledajte na naredna dva linka kakva je atmosfera na ulicama Beograda pred ovaj važan meč!

GROBARI IM OVO NEĆE OPROSTITI! Navijači Arsenala došli u Beograd i odmah isprozivali Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Iste su nacionalnosti, ali jedan voli Zvezdu, a drugi Arsenal! Startovali smo dva navijača u Beogradu, njihova pojava nas je oduševila! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.