Venger otišao na večeru sa Arsenalovim dželatom, a znate li gde je za to vreme bio sin Duleta Savića?! Vujadin je poslao moćnu poruku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/marinarajevic

Dule savić ugostio trenera Arsenala

Venger otišao na večeru sa Arsenalovim dželatom, a znate li gde je za to vreme bio sin Duleta Savića?! Vujadin je poslao moćnu poruku! (FOTO)

Strateg Arsenala se veče pred utakmicu družio sa golgeterom koji je baš presudio njegovom klubu pre 39 godina

Objavljeno:

Dugo neki veliki evropski tim nije dolazio u goste Crvenoj zvezdi i zato se očekuje spektakl na stadionu "Rajko Mitić" od 19 časova.

Crveno-bele i Arsenal veže mnogo više od ovog susreta u Ligi Evrope, jer je dobro poznata istorija dva tima i njihovi međusobni dueli 1978. godine kada je beogradski tim nadigrao Engleze i izbacio ih iz Kupa UEFA.

Junak tih mečeva je bio Dušan Savić koji je sada ugostio svog prijatelja Arsena Vengera sa kojim se poznaje od ranije.

A post shared by Marina Rajevic (@marinarajevic) on

Tako je trener Arsenala u večeri pre utakmice uživao u društvu legende crveno-belih, njegove supruge Marine Rajević Savić i snaje Mirke Vasiljević.

Sa njima u društvu nije bio Savićev sin Vujadin, koji će komandovati odbranom Zvezde na ovom meču, i u tom periodu je bio u karantinu.

A jedini izlazak iz karantina je iskoristio da zajedno sa saigračima Filipom Stojkovićem i Markom Gobeljićem posetio Hram Svetog Save, gde se pomolio za sreću i uspeh svoje ekipe.

- Hvala Ti što nam daješ priliku da igramo protiv velikana kao što je Arsenal, pred punom, prepunom Marakanom! Hvala Ti, osećamo se privilegovano! Večeras imamo tu čast da se borimo za sve Zvezdaše, za celu Srbiju! Mi verujemo!

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on

BONUS VIDEO: Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.