Nemoguće zvuči da se Murinjo ovako ispalio! Englezi otkrili tajni motiv zbog koga je gledao Srbiju u Beču, ali nikako nije mogao da vidi ono što je hteo!
Foto: Printscreen/RTS

uvek ima neki plan

Nemoguće zvuči da se Murinjo ovako ispalio! Englezi otkrili tajni motiv zbog koga je gledao Srbiju u Beču, ali nikako nije mogao da vidi ono što je hteo!

Deluje neverovatno da mu neko nije rekao

Objavljeno:

Mnogi su se pitali zašto je Žoze Murinjo boravio u petak u Beču i posmatrao utakmicu između Srbije i Austrije.

Trener Mančester junajteda ima običaj da posmatra svoje igrače kada igraju u nacionalnim timovima, pa je jedan od razloga sigurno bio i Nemanja Matić.

Ali mnogi spekulišu da je "Posebni" imao i drugi motiv, a to je gledanje nekog od igrača iz dve selekcije za koga misli da bi mu bio pojačanje na "Old Trafordu".

foto: Reuters

Specijalizovani fudbalski sajt "101greatgoals" donosi priču ipak, da se Portugalac ispalio, jer nije na delu video igrača koga želi u svom timu, i to ne zato što odlukom nekog od selektora nije igrao na ovom meču.

Ne, navodni razlog za njegovo dolazak u Beč je bio Sergej Milinković Savić koga uopšte nema na Muslinovom spisku igrača tokom celih kvalifikacija, te tako nije ni sada u timu, iako važi za jednog od najboljih na svojoj poziciji u Evropi.

foto: AP

Malo neverovatno zvuči da se Murinjo nije raspitao, barem kod Matića da li vezista Lacija igra za reprezentaciju Srbije ili je skauting služba Junajteda, ovog puta zakazala.

Podsećamo da se mnogi evropski velikani interesuju za Milinkovića Savića, a letos je gazda Lacija čak odbio ponude Juventusa i Intera od 50 miliona evra za njega.

BONUS VIDEO: Branislav Ivanović na okupljanju reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.