Smejali su mu se kad je tražio da izađe iz igre jer mu smeta buka na stadionu! Ali razlog za to je užasan i ugrožena mu je karijera! (VIDEO)
Foto: Profimedia

više nije smešno

Smejali su mu se kad je tražio da izađe iz igre jer mu smeta buka na stadionu! Ali razlog za to je užasan i ugrožena mu je karijera! (VIDEO)

Mladi Timo Verner ima ozbiljnih zdravstvenih problema i to je prouzrokovalo ono što se dogodilo na meču sa Bešiktašom

Objavljeno:

Timo Verner je postao predmet šala i sprdnji nakon meča drugog kola Lige šampiona kada je tražio od trenera Lajpciga da ga zameni na meču sa Bešiktašom zbog buke koja mu je smetala, a koju su pravili turski navijači.

On je tada izašao iz igre u 32. minutu, ni čepići za uši mu nisu pomogli, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da se iza toga krije ozbiljan zdravstveni problem u stvari.

On potom nije igrao ni prošlog vikenda u Bundesligi, a morao je i da otkaže poziv u reprezentaciju Nemačke, jer su doktori otkrili da ima ozbiljnih problema sa cirkulacijom i disanjem i da je zbog toga imao problema na utakmici u Istanbulu.

Testovi i pregledi i dalje traju i čeka se da mu se odredi terapija, ali izveštaji u nemačkim medijima deluju prilično pesimistično i neki tvrde da je njegova dalja karijera čak ugrožena zbog ove bolesti.

foto: AP

Verner ima samo 21 godinu, ali je već u prvoj sezoni u Bundesligi prošle godine pokazao da je izuzetno talentovan napadač i postigao 21 pogodak, pa je postao član nacionalnog tima i privukao pažnju brojnih velikih evropskih timova.

BONUS VIDEO: Intoniranje himne Srbije na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.