Delije, košmar je postao java! Miljenik Severa rekao da želi više i da hoće da ode iz Srbije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

loše vesti

Delije, košmar je postao java! Miljenik Severa rekao da želi više i da hoće da ode iz Srbije! (FOTO)

Želi da ispuni ambicije!

Objavljeno: 18:26h

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald nije siguran da li će ostati u vicešampionu Srbije i po završetku ove sezone kada mu ističe ugovor sa crveno-belima.

Holanđanin je od uprave srpskog vicešampiona dobio ponudu za produžetak saradnje, ali i dalje nije siguran da li će je prihvatiti.

HEJ RUBIO, PRONAŠLI SMO TI TATU: Navijači Klipersa kuju Teodosića u zvezde i najstrašnije prozivaju zbog njega Lejkerse i Lonza Bola! (FOTO)

- Biće mi potrebno nešto vremena pre nego što donesem odluku. Ja sam čovek sa ambicijama, želim više. Na osnovu igara iz poslednje dve sezone privukao sam interesovanje drugih klubova. Treba samo odabrati trenutak za donošenje prave odluke - rekao Donald za holandski portal Votebalzone.

foto: Dado Đilas

- Oduvek sam bio iskren, uvek sam govorio da ne želim da ostanem u Srbiji i da imam ambicije. Ali trenutak za odlazak mora da bude pravi - ponovio je Donald.

POVRAĆA MI SE ZA SVAKI EVRO KOJI SMO DALI MEKELU: Čović o timu Zvezde, problemu s američkom agencijom, sukobu FIBA i Evrolige...

Tamnoputi vezista je na stadion "Rajko Mitić" stigao leta2015. godine kao pozajmljen igrač Mordovije, a Crvena zvezda je šest meseci kasnije iskoristila klauzulu i otkupila njegov ugovor za 200.000 evra. Ispostavilo se da je to bio pravi potez.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.