Majstori na petoparcu počeli prvenstvo! Pazova slavila u derbiju, Pazarci se gostili u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

prva futsal liga srbije, 1. kolo!

Majstori na petoparcu počeli prvenstvo! Pazova slavila u derbiju, Pazarci se gostili u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivo prvo kolo u halama širom Srbije

Objavljeno: 14:21h

Utakmicama prvog kola počela je Prva futsal liga Srbije.

Na startu takmičenja nije bilo većih iznenađenja. Branilac titule Ekonomac, demonstrirao je svu svoju moć na utakmici u Kragujevcu i savladao je Deus iz Sremske Mitrovice rezultatom 16:1.

U petak su svoju utakmicu odigrali i debitant u ligi KMF RB iz Valjeva i Jastrebac, a Valjevci su bili bolji rezultatom 3:1.

U derbiju kola odigranom u nedelju Nova Pazova je bila bolja od FON-a sa 2:1.

Golove za Pazovu postigao je tandem koji je prošle sezone igrao u Euromotusu, najbolji strelac Prve futsal lige Nenad Roknić i Stefan Stanojević.

Uspeo je FON da se vrati golom Arsića u 36. minutu, ali su izabranici Đorđa Pantelića uspeli da privedu utakmicu kraju i da zabeleže veoma važnu pobedu na startu prvenstva.

Debi u ligi imao je i KMF Samo Pravo. Beograđani su dočekali Novi Pazar i čak ni 4 gola Markovića nisu bila dovoljna da izbegnu poraz. Pazarci su pokazali da su iskusna ekipa i postigli su pet golova, pa su odneli pobedu sa ovog gostovanja.

Golman ekipe Samo Pravo, Uroš Tomić rekao je da su Pazarci zasluženo slavili:

- Pobedila je bolja ekipa. Mi smo se borili koliko smo mogli, odlična realizacija nas je dugo držala u igri, ali je iskustvo Pazaraca presudilo - rekao je talentovani golman beogradske ekipe i napomenuo da je sudija Slavenko Matović doneo par sumnjivih odluka na štetu Beograđana, ali da to nije uticalo na rezultat.

foto: Printscreen/facebook/uroš tomić

Pirot je na debiju u ligi bio bolji od još jednog debitanta, ekipe Tvrđave Internacional i slavio je golom Kostića u 32. minutu.

U poslednjoj utakmici ovog kola, Smederevo je dočekalo Kalču.

U jako zanimljivoj utakmici Smederevci su vodili do pred kraj susreta, ali su Nišlije uspele da se vrate i da izjednače na 3:3.

Jedan od boljih pojedinaca ove utakmice bio je novajlija u Smederevu, Elvis Ramadani:

- Bila je ovo teška utakmica. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom jer smo imali prednost. Svaka čast ekipi Kalče koja je pokazala da će se boriti za sam vrh tabele - rekao je Ramadani posle ove utakmice.

foto: Printscreen/http://www.fss.rs

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Ž. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.