ORLOVI SE OKUPILI ZA FINIŠ KVALIFIKACIJA: Muslin traži da se plasman u Rusiju overi već u Beču! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

poslednja dva meča

ORLOVI SE OKUPILI ZA FINIŠ KVALIFIKACIJA: Muslin traži da se plasman u Rusiju overi već u Beču! (VIDEO)

Selektor upozorava da bi to što je Austrija otpisana mogao da bude "mač sa dve oštrice"

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije su se okupili u Staroj Pazovi za dve poslednje utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u kojima bi trebalo da overe plasman u Rusiju.

Srpski fudbaleri igraće u Beču protiv Austrije u petak 6. oktobra, a tri dana kasnije ugostiće Gruziju u poslednjem meču. Iz ova dva susreta su im dovoljna tri boda da bi se direktno plasirali na Mundijal posle 8 godina.

Upravo o tome je govorio i selektor Slavoljub Muslin koji je najavio da će njegovi izabranici već u Beču napasti Austriju i pokušati da završe sav posao kako bi u meč sa Gruzijcima ušli potpuno rasterećeni.

- Pokušaćemo već u Austriji da se plasiramo. Imamo svakako i drugu utakmicu protiv Gruzije, ako se slučajno nešto desi, ali ići ćemo na pobedu i želimo da rešimo taj problem već u Austriji.

Muslin je istakao da među reprezentativcima "nema euforije" i da je siguran da će svi ozbiljno shvatiti narednog protivnika.

Uroš Spajić je otkazao nastup za reprezentaciju zbog povrede koje je doživeo igrajući za Anderleht, a neće biti i Jagoša Vukovića. Filip Kostić bi trebalo da bude spreman.

- Nadam se da neće biti drugih otkaza i da ćemo se dobro spremiti. Momci su raspoloženi, u dobrom fizičkom stanju. Nadam se da ćemo uspešno da završimo kvalifikacije i da se plasiramo u Rusiju - rekao je Muslin.

Po njegovim rečima, reprezentaciji Srbije "ide dobro" i da se u ekipi oseća pobednička atmosfera. On je Austriju označio kao najkvalitetnijim protivnikom u grupi.

- Austrija je možda i najkvalitetniji protivnik od svih u grupi. Dobili smo ih u Beogradu, ali su imali najviše šansi protiv nas. Austrija neće biti mnogo motivisana, ali to može da bude mač sa dve oštrice. Nemaju šta da izgube. Svakako neće ući ležerno - kazao je Muslin.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle prve utakmice za Crvenu zvezdu

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.