A ŠTA JE BILO POSLE? Svi su u svlačionici čekali na jednog igrača, a on kad je ušao odmah se popeo na sto i započeo ludilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

zvezdino osvajanje kelna

A ŠTA JE BILO POSLE? Svi su u svlačionici čekali na jednog igrača, a on kad je ušao odmah se popeo na sto i započeo ludilo! (VIDEO)

Presrećni su bili igrači Zvezde posle pobede u gostima

Objavljeno:

Crvena zvezda je ostvarila jednu od najvećih evropskih pobeda u poslednjoj deceniji i trijumfom u Kelnu načinila džinovski korak ka cilju, a to je prolazak grupe u Ligi Evrope.

HAOS U KELNU POSLE PONOĆI, 70 UHAPŠENIH: Prvo je bila žestoka tuča Delija i domaćih navijača, a onda je usledio napad na policiju!

Srpski vicešampion je slavio minimalnim rezultatom i razumljivo je bilo što je posle meča usledilo neviđeno slavlje, najpre zajedno sa navijačima, a potom i u svlačionici.

OKRŠAJ POSLE UTAKMICE: Navijači Kelna bakljama napali Delije! Nemačka policija do detalja saopštila sve incidente!

Dugo su crveno-beli igrači se radovali sa Delijama ispred njihove tribine, a kapiten Donald je dotrčao do kamere "Zvezda TV-a" i poljubio je.

Ipak, još veće ludilo je usledilo u svlačionici, kada su se svi pitali gde je Marko Gobeljić, čijim je ulaskom u svlačionuc nastao pravi trans, pogotovo kada se popeo na sto.

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.