SPREMA SE INVAZIJA NEMACA NA BEOGRAD: Delije, neće verovati svojim očima kad pročitaju koliko karata su tražili navijači Kelna od Zvezde!
Foto: Reuters

kao da planiraju novu okupaciju

SPREMA SE INVAZIJA NEMACA NA BEOGRAD: Delije, neće verovati svojim očima kad pročitaju koliko karata su tražili navijači Kelna od Zvezde!

Dugo su čekali da njihov tim zaigra u Evropi i sada ne žele da propuste nijedan meč

Objavljeno:

Crvena zvezda protiv BATE Borisova će u čertvtak započeti svoje učešće u grupnoj fazi Lige Evrope posle skoro pune decenije.

Ipak, čini se da se prethodnih dana mnogo više piše i priča o Kelnu, koji je sa crveno-belima u grupi, tačnije o njegovim navijačima, nego o utakmici prvog kola.

Dugo je trebalo "jarčevima" da izvore plasman u Evropu i njihove pristalice sada ne žele da propuste te mečeve. Pa je tako najavljeno da je čak 20.000 njih tražilo karte za utakmicu protiv Arsenala u Londonu.

foto: AP

A oni se spremaju i za gostovanje u Beogradu koje je na programu tek 7 decembra i prema rečima golmana Kelna, Tima Horna čak 13.000 njih je već trebovalo karte za duel na Marakani.

- Naši navijači su veoma uzbuđeni zbog utakmica koje igramo u Ligi Evrope. Oko 20.000 ljudi je tražilo karte za utakmicu sa Arsenalom, a mogu da dobiju samo 2.000. Već sada je oko 13.000 navijača trebovalo karte za utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu - rekao je on.

Prema pravilima UEFA, gostujući navijači mogu da dobiju karte u količini od pet odsto kapaciteta stadiona Rajko Mitić, što iznosi oko 2.500.

BONUS VIDEO: Bogdan posle trijumfa nad Italijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.