Asamoa Đan će postati ljubimac navijača Crvene zvezde! (FOTO)
Foto: AP

GEST ZA DIVLJENJE

Asamoa Đan će postati ljubimac navijača Crvene zvezde! (FOTO)

Posle ovoga, moraćete mnogo više da cenite kapitena reprezentacije Gane!!!

Objavljeno: 17:25h

Ričmond Boaći posle dve godine ponovo igra za Ganu kojoj je sa dva gola pomogao da ostane u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Međutim, povratak u reprezentaciju Boaći je mogao da pamti i po lošem, ali to se nije desilo zahvaljujući Asamoi Đanu.

Delije su slavile pobedu protiv Rome, a ja sam bio na predstavljanju u drugom klubu! Milijaš otkrio nepoznatu priču o dolasku u Zvezdu!

Portal Ganaweb piše da državne vlasti nisu uspele da ispune početni sporazum, pa bi nacionalni tim bio prinuđen redovnim linijama da se vraća Akru i u glavni grad bi stigao tek danas, iako je meč odigran još u utorak.

foto: Reuters

To bi značilo da bi se igrači koji igraju u Evropi svojim timovima priključili tek u petak, što bi verovatno bilo kasno za mečeve koji ih u klubovima očekuju za vikend.

Prvo su se pravili da ne znaju šta je Zvezda, a sada najavljuju pijanku na Obilićevom vencu! Tobdžije, ako mislite da je SAMO OVO Beograd, pojma vi nemate! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, reagovao je kapiten Gane koji je iznajmio privatni avion za Akru iz Brazavila za svoje reprezentativne saigrače, kako bi oni koji igraju u Evropi mogli na vreme da se vrate u svoje klubove.

foto: AP

Kako piše ovaj portal, Tomas Parti (Atletiko Madrid), Afrije Akva (Torino) i Ričmond Boaći (Crvena zvezda) imali su rok da se priključe svojim timovima do danas u 14 časova, a da nije bilo tog privatnog leta trpeli bi disciplinske mere od strane klupskih uprava i pokvarili svoj status.

Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)

Ovo je drugi put da Đan čini sličnu stvar, prethodno je to učinio nakon prijateljske utakmice sa SAD u julu ove godine.

BONUS VIDEO MUSLIN: Ne kažem da remi ne bi bio dobar, ali pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.