PA, OVO NIJE HUMANO, LJUDI! Crvena zvezda je u neviđenom paklu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ajaoj

PA, OVO NIJE HUMANO, LJUDI! Crvena zvezda je u neviđenom paklu! (FOTO)

Ima li rešenja za ovaj ogroman, ogroman problem?

Objavljeno:

Crvena zvezda je posle sjajnog početka sezone predahnula tri dana, a zatim nastavila pripreme za drugi deo jeseni, gde će od 9. septembra do 13. decembra odigrati ukupno 23 ili 24 utakmica: 16 superligaških, šest u Evropi i jednu ili dve u Kupu Srbije! Igraće svaka tri do četiri dana! Veliki problem!

ESPRESO SAZNAJE! Radnički Niš ima novog trenera? I to čoveka koji je Ligu šampiona doneo u Srbiju! (FOTO)

Trener Vladan Milojević je i pre pauze rekao da je tim formiran za ovakve napore na koje naši igrači, uglavnom, nisu navikli. Međutim, stručni štab je kompletan program priprema pravio za ovakav ishod.

foto: Filip Plavčić

Crveno-beli su u za prvih 60 dana sezone odigrali 14 utakmica, šest u šampionatu i osam u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zabeležili skor 10 pobeda, tri remija i samo jedan poraz od Krasnodara u Rusiji (2:3), uz gol-razliku 30:9. Samo jedan pogodak primljen je u Superligi (Bačka), osam u Evropi.

DA LI JE OVO SAN ILI JAVA? Uragan u leđa Srbije pred gostovanje u Dablinu, Irci u očaju! (VIDEO)

- Igraćemo do kraja jeseni svakog trećeg dana, uglavnom četvrtom i nedeljom, i to iziskuje velike napore, ali i dugu klupu. Popunjeni smo na svakoj poziciji, šansu će dobijati svi, jer smo napravili sistem u pripremama i radu u kom možemo da računamo na svakog igrača - objašnjava Milojević.

Sportski sektor je dobro izbalansirao sastav sa svega petoricom stranaca, jer Frimpong dobija srpski pasoš. Samo na poziciji golmana (Borjan, Kahriman, Supić) i levog krila (Radonjić, Adžić, Rikardinjo) crveno-beli imaju po trojicu igrača. Na ostalim po dvojicu, s tim da struka uvek računa na univerzalnost Damjana le Taleka i Marka Gobeljića. Povređenog "motorina" Branka Jovičića menjaće, pored Nenada Krstičića, i poslednji novajlija iz

Napori u Evropi, povrede, kartoni sigurno će se lakše prevazići sa rosterom kakav je Zvezda napravila.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom!

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.