Đorović i Grujić u epicentru SKANDALA! Vezista Liverpula udaljen iz reprezentacije?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

novi problem!

Đorović i Grujić u epicentru SKANDALA! Vezista Liverpula udaljen iz reprezentacije?! (FOTO) (VIDEO)

Posle Vanje Milinković Savića ostali smo i bez mladog veziste

Objavljeno:

Mlada selekcija Srbije novi ciklus kvalifikacija započela je očekivanom pobedom nad Gibraltarom u Jagodini (4:0). Ona je ostala u senci konflikta novog selektora Gorana Đorovića sa Markom Grujićem i golmanom Vanjom Milinkovićem Savićem, prenose Večernje Novosti.

Pa, ovo nismo mogli ni da sanjamo! Ljudi, desila se najbolja moguća stvar za reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Naime, kako se nezvanično tvrdi, golman Torina se uspavao i nije došao na vreme da ispuni obavezu, dok je vezista Liverpula ostao van ekipe, kako kruže glasine, "zbog verbalnog neslaganja sa selektorom".

- Ima stvari koje ostaju u timu. O Grujiću i Vanji možemo da pričamo tek kad se završe obaveze A selekcije, posle Irske. Suočili smo se sa određenim problemima ali time ćemo se naknadno baviti. Trebalo bi da ostavimo igračima da uživaju u pobedi i da se spremaju za naredne utakmice - potvrdio je problem Đorović ali nije hteo da ulazi u detalje.

foto: News1/Zorana Jevtić

Andrija Živković, dva puta Danilo Pantić i Luka Jović lako su punili mrežu nejakog rivala u prvom delu a onda su stali.

- Odigrali smo odlično prvo poluvreme. Ovi momci mogu naravno mnogo više, ali je u nastavku došlo do malog opuštanja koje je i bilo očekivano. Hteli smo u nastavku da vidimo i neke druge igrače, što je uticalo na igru ali je najvažnije da smo ostvarili cilj. Ne zanosimo se, biće teže u narednim mečevima protiv Makedonije i Rusije, ali ovaj tim ima kvalitet i ako želi da se plasira na Evropsko prvenstvo moraće to da demonstrira - zaključio je selektor "orlića".

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs/ Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.