Najvatrenije Delije sledeći put kad krenu na Sever Marakane, biće baš iznenađene! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Renoviranje prilaza

Najvatrenije Delije sledeći put kad krenu na Sever Marakane, biće baš iznenađene! (VIDEO)

Sve što će se dešavati oko severne tribine stadiona "Rajko Mitić" otkriveno u novoj epizodi emisije "Naša linija života"

Objavljeno: 20:24h

Na današnji dan 1963. godine zvanično je otvoren stadion Crvene zvezde poznatiji kao Marakana.

Tog 1. septembra pre 54 godine odigrana je prva utakmica na najvećem srpskom stadionu koji poslednjih godina nosi ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi Rajku Mitiću.

A interesantno je da baš ovih dana traje veliko sređivanje samog stadiona kakvo godinama nije sprovedeno, a koje je započeto od strane navijača, da bi se potom uključio i sam klub.

Upravo rođendanu Marakane i aktielnim radovima oko nje i na njoj samoj posvećena je nova epizoda emisije "Naša linija života" na Zvezda TV.

foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Mnogi su mogli da primete da je zelena ograda kod severne tribine iza koje je bilo rastinje i korov uklonjena i da se sada taj parlog raščišćava uveliko, a upravo će tu biti napravljen novi prilaz tribini na kojoj po običaju borave najvatrenije Delije.

- Na nama je sada da se stadion na neki način stadion renovira. Ta ideja je počela spontano, tako što se počelo sređivanjem tribina, a sada se nalazimo na proširenom platou, gde je bila jedna velika džungla. Uz pomoć prijatelja, koji će pomoći rekonstrukciju, ovde će da se dogodi jedno fantastično proširenje. Prilaz koji će u stepeništu biti izgrađen. To su bile ideje koje su u startu naišle na sjajan odziv. Plan je da se napravi i nova fasada, poput nekadašnjih ''ciglica'', pa bi svaki navijač sebe ugradio u zidine stadiona - otkrio je u ovoj emisiji reditelj Jug Radivojević, veliki navijač Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.