GROBARI I DELIJE GORE ZBOG OŽEGOVIĆA: Pljuvačina, vređanje, likovanje, najstrašnije i presmešne prozivke! Tviter se usijao! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SKoro kao sa stojkovićem situacija

GROBARI I DELIJE GORE ZBOG OŽEGOVIĆA: Pljuvačina, vređanje, likovanje, najstrašnije i presmešne prozivke! Tviter se usijao! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj transfer ne bi prošao toliko zapaženo da Ožegović dete Crvene zvezde, i kao što je već poznato osvedočeni navijač tima sa Marakane

Objavljeno: 12:46h

Fudbalski klub Partizan u četvrtak predstavlja novo pojačanje.

Dosadašnji igrač Čukaričkog, Ognjen Ožegović zameniće novog člana Olimpijakosa, Uroša Đurđevića.

DILEME VIŠE NEMA! Ožegović je definitivno Partizanov! Promovišu ga već danas!

Darko Brašanac se iz Sevilje preselio u Madrid!

Ovaj transfer ne bi prošao toliko zapaženo da Ožegović nije dete Crvene zvezde, i kao što je već poznato osvedočeni navijač tima sa Marakane.

Takođe, mnogi i navijači Partizana i Crvene zvezde citiraju njegovu izjavu u intervjuu za "Mondo" pre samo mesec i po dana.

- Naredni san je da osvojim titulu sa Zvezdom i da se radujem ispod severa - rekao je tada Ožegović.

Sličan scenario dogodio se avgusta 2010. godine, kada je dres Partizana zadužio golman Vladimir Stojković koji je nastupao za Crvenu zvezdu, i čak u jednoj TV emisiji izjavio da nema tih para za koje bi prešao u redove Partizana.

foto: Filip Plavčić

Grobari su Stojkovića brzo prihvatili, dok se Delije nisu pomirile sa tim, i svaki derbi sa Partizanom su iskoristili da pogrdno vređaju i gađaju pirotehničkim sredstvima nekadašnjeg miljenika.

Navijači Zvezde su i dan danas "kivni" na Stojkovića što se potvrdilo i u poslednjem Večitom derbiju, kada je Stojković zasut svim i svačim kada je ulazio i izlazio iz tunela stadiona Crvene zvezde.

foto: Beta / Dragan Gojić

Pristalice Partizana su ovim dovođenjem Ognjena Ožegovića izuzetno revoltirani, i svoj bes su iskalili na društvenim mrežama.

Doduše, i navijači Crvene zvezde su prilično razočarani i besni odlukom igrača da pojača najvećeg rivala, ali, doduše, ima i onih koji se zbog ovoga šale na račun crno-belih.

Doduše, ima i onih koji pozdravljaju prelazak Ožegovića na stadion Partizana.

Zanimljivo u sastavu Partizana je nekoliko fudbalera sa omladinskom školom Crvene zvezde i nastupima za prvi tim kluba sa Marakane.

To su, Nemanja Miletić, Petar Đuričković, Filip Kljajić, Vladimir Stojković, kao i novi fudbaler Olimpijakosa Uroš Đurđević.

foto: Print Screen Youtube

Videćemo, kako će navijači Partizana prihvatiti Ožegovića na prvoj utakmici na stadionu Partizana, ali ukoliko bude postizao golove i učestvovao u osvajanju trofeja, brzo će se zaboraviti njegova navijačka pripadnost i bivši klub.

MILOJEVIĆEVA ČISTKA NA KRAJU PRELAZNOG ROKA: Još tri igrača otišla sa Marakane!

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.