Stavljena je tačka na spekulacije! Direktor Zvezde otkrio ko ide, a ko ostaje u klubu! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

to bi bilo to!

Stavljena je tačka na spekulacije! Direktor Zvezde otkrio ko ide, a ko ostaje u klubu! (FOTO)

Naveo je imena četiri igrača koja napuštaju klub!

Objavljeno:

Crvena zvezda zatvara letnji prelazni rok. Posle odluke da se ne proda nijedan igrač iz tima koji je obezbedio šplasman u Ligu Evrope, sportski sektor na čelu sa direktorom Mitrom Mrkelom obavio je i poslednje radove - slanje igrača na pozajmice.

Pali se mašina na Malom Kalemegdanu! Delije su čekale mesecima na ovo! (FOTO)

- Andrija Luković odlazi u Voždovac na pozajmicu, Milan Senić će u Mađarsku, a Brazilca Viveirosa smo poslali u Bežaniju - ističe Mrkela. -

Razgovarali smo sa Stefanom Miloševićem, on će takođe napustiti privremeno Zvezdu, samo se čeka izbor kluba. Damir Kahriman će ostati u klubu.

Koliko je važno, a ujedno i teško doneti odluku da se zadrži ceo tim, ništa manje bitno nije bila ni promena stava Kange, Donalda, Le Taleka o namerama u ovom prelaznom roku.

foto: Saša Pavlić Koky

- Logično je da se ne menja tim koji dobija, koji pravi rezultate. Stranci koje imamo su profesionalci i privrženi klubu. Imali su na početku priprema stav da bi na kraju kvalifikacija napustili Zvezdu, ali su ga tokom takmičenja menjali prepoznajući ambijent i pozitivnu atmosferu u klubu. Kažem, mnogo toga je Zvezda pozitivno uradila na svim poljima i zato smo tu gde smo - zaključio je Mrkela nadajući se da u poslednja dva dana prelaznog roka neće u Ljutice Bogdana stići "ponuda koja se ne odbija".

ZAGREVANJE ZA EUROBASKET - predstavljamo grupu B: Jaka Litvanija, nepredvidiva Italija i borba do poslednjeg daha za prolaz! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.