Terzić rekao da ne pamti kad je neko dominirao kao Zvezda u Večitom derbiju! Dan kasnije je stigao odgovor od Ilieva - brutalan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas

neko ima slabo pamćenje!

Terzić rekao da ne pamti kad je neko dominirao kao Zvezda u Večitom derbiju! Dan kasnije je stigao odgovor od Ilieva - brutalan! (FOTO) (VIDEO)

Sportski direktor Partizana reagovao je na izjavu Zvezdana Terzića

Objavljeno: 15:34h

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno, bez golova u 155. Večitom derbiju koji se igrao na Marakani.

Ne interesuje nas što ga vi želite, mi ga ne puštamo: Partizanu propala još jedna opcija za Đurđevićevu zamenu!

Zvezda je bila bolji rival tokom većeg dela utakmice, a ostaje zabeleženo da Partizan nije uputio niti jedan udarac ka golu Borjana.

To je prokomentarisao i Zvezdan Terzić, koji je izjavio da ne pamti ovakvu dominaciju jednog kluba u nekom Večitom derbiju kao crveno-belih na utakmici odigranoj u nedelju.

ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Partizana, pa je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev odgovorio Terziću na sledeći način:

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

- Prošle godine verovatno četiri utakmice nisu šutnuli na gol, tako da je nekome verovatno slabo pamćenje - rekao je Iliev, a zatim je dodao:

foto: Filip Plavčić

- Nisam zadovoljan jer nismo pobedili, ali postoji opravdanje koje je sigurno uticalo na tu utakmicu jer smo imali jedan dan za oporavak protiv Videotona - zaključio je Iliev i dodao da je Večiti derbi izgledao kao prijateljska utakmica.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.