Navijala je za Olimpijakos protiv Partizana, a sad je postavila pitanje Vučeliću! Zbog odgovora je nastao opšti smeh u studiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Dobro jutro - Sarapa i Dea

Zvezdašica Dea

Navijala je za Olimpijakos protiv Partizana, a sad je postavila pitanje Vučeliću! Zbog odgovora je nastao opšti smeh u studiju! (VIDEO)

Interesovala se oko pojačanja crno-belih, a predsednik kluba joj je odgovorio kako stoje stvari

Objavljeno: 15:16h

Predsednik Partizana Milorad Vučelić raspršio je snove navijačima, mada je to isto uradio i Lazar Marković dan ranije, oko povratka nekadašnjeg igrača u Partizan.

CRNO-BELO SRCE BRAZILCA: Samo tri Evertonove reči su bile dovoljne da Grobari odlepe od sreće! (FOTO)

Prvi čovek crno-belih je gostovao na televiziji Pink u jutarnjem programu kod Dee Đurđević i Predraga Sarape i tom prilikom govorio o plasmanu u Ligu Evrope, aktuelnom igračkom kadru, pojačanjima...

ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)

foto: Marina Lopičić

- Ne znam detalje oko dolaska Nemanje Antonova, time se bavi Miloš Vazura. On je bio velika želja Ivice Ilieva - rekao je Vučelić o novom pojačanju kluba iz Humske.

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

Ono što je posebno bilo zanimljivo gledaocima jeste što je voditeljka, koja je tokom leta otkrila da navija za Crvenu zvezdu i da je navijala za Olimpijakos protiv Partizana, pitala Vučelića da li je istina da se vraća Marković i da dolazi Bojan Krkić.

Ne interesuje nas što ga vi želite, mi ga ne puštamo: Partizanu propala još jedna opcija za Đurđevićevu zamenu!

foto: Facebook

- Bilo je mogućnosti, ali, blago rečeno, to je nešto što je neizvesno. Voleli bismo mi da dovedemo i Mesija i Nejmara - odgovorio je Vučelić i izazvao opšti smeh u studiju.

- Dođe trenutak kod velikih igrača kada požele da se vrate u Srbiju, to im dođe kao predah, ali i kao podsticaj. Videli smo da se Đurđević vratio i sada otišao u Olimpijakos. Isto tako je sada i sa Tošićem - zaključio je on, uz dodatak da je ishod 155. Večitog derbija bio pravičan, ali da mu je žao što bije bilo više navijača.

BONUS VIDEO: Mačvan pred odlazak na Eurobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.