Delije, desilo se nešto mnogo bolje od bilo kog transfera! Konačno možete da odahnete! (VIDEO)
Foto: REUTERS/Marko Djurica

HVALA BOGU!

Delije, desilo se nešto mnogo bolje od bilo kog transfera! Konačno možete da odahnete! (VIDEO)

Mrkela je obećao da će pokušati da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane

Objavljeno:

Fantastične vesti stižu sa Marakane! Gelor Kanga je zbog fantastične partije kojom je odveo Crvenu zvezdu u Ligu Evrope dobio i novi, poboljšani ugovor!

Gabonac ima ugovor sa klubom sa "Marakane" do kraja juna 2018. godine. Međutim, on je posle pobede nad Krasnodarom poručio da želi veća primanja od 420.000 godišnje da bi ostao u Zvezdi.

Zvezdan Terzić žestoko odgovorio Vuletiću! I to sa dve rečenice! (FOTO)

Mrkela je obećao da će pokušati da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

- Veoma bih voleo da Kanga ostane. Reč je o vrlo kvalitetnom igraču, koji mnogo znači timu. Naravno, dosta toga zavisi i od njegovih finansijskih ambicija. Dogovor je bio da prođu žreb i derbi, pa da pričamo na miru. Voleo bih da nađemo rešenje. Ja se stvarno nadam da hoćemo, jer bih ga zadržao na duži period - rekao je Mrkela za Informer.

BRUTALNO I MORBIDNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)

Kanga je u četvrtak uveče dao spektakularan gol Krasnodaru (2:1), kojim je praktično uveo Zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope. S obzirom na to da nikad nije igrao u grupi nekog evropskog takmičenja, jasan je i njegov motiv da produži saradnju sa sadašnjim klubom.

- Zna se moja situacija. Voleo bih da ostanem jer nikad nisam igrao u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Samo, moramo da popričamo o visini ugovora. Mnogo sam srećan, jako smo želeli da uđemo u Ligu Evrope - rekao je Kanga.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.