ZVANIČNO! Srbija ima novog selektora! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

POSAO GOTOV

ZVANIČNO! Srbija ima novog selektora! (VIDEO)

Kako li će se on snaći na uvek vrućoj stolici?

Objavljeno:

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 21 godine), dobila je novog selektora! Posle odlaska Nenada Lalatovića sa klupe Orlića, koji se posvetio obavezama u Čukaričkom, rukovodstvo FSS odlučilo je da poverenje ukaže Goranu Đoroviću, donedavno pomoćniku Slavoljubu Muslinu u seniorskom nacionalnom timu!

ESPRESO ANALIZA: Jedno mesto opasno škripi u Zvezdi! Potez Milojevića kakav srpski fudbal nije video i psihički preporod Kange! (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnjem levom beku Crvene zvezde i direktoru omladinske škole tima sa Marakane, jednoglasnom odlukom Odbora za hitna pitanja FSS ukazana je podrška, kako bi poveo srpske talente stazama uspeha, na kojima su Orlići špartali prethodnih sezona.

Debi na selektorskoj klupi Gorana Đorovića čeka prvog semptembarskog dana, kada Srbija dočekuje Gibraltar u Jagodini. Meč na stadionu prvoligaša u Pomoravlju igra se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Neke od ovih momenata Grobari nikada neće preboleti! Kako je Partizan prolazio kada je igrao bez golova u prvoj utakmici? (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.