Stigla nebeska ponuda za Sergeja! A, onda je gazda Lacija šokirao ceo svet! (VIDEO)
Foto: AP

Džakovi i džakovi miliona

Stigla nebeska ponuda za Sergeja! A, onda je gazda Lacija šokirao ceo svet! (VIDEO)

Ponuda je basnoslovna koja bi učinila Srbina jednim od najskupljih igrača u istoriji fudbala

Objavljeno:

Pitanje je samo trenutka kada će Sergej Milinković Savić postati najskuplji srpski fudbaler svih vremena i verovatno jedan od najskupljih u istoriji.

U ponedeljak se pojavila informacija da i slavni Real Madrid prati Srbina i da ne pita za njegovu cenu, te da bi čak bio spreman da plati 80 miliona evra Laciju za njega.

foto: Reuters

U međuvremenu oglasio se i vlasnik rimskog kluba, Klaudio Lotito, koji je otkrio da je tokom leta, odbio ponudu za jednog od najboljih vezista svoje generacije i to vrednu čak 70 miliona evra, ali nije želeo da kaže o kom klubu se radi.

- Nije istina da Lacio samo prodaje igrače. Da sam hteo da uzmem veliki novac to bih ostvario od transfera Milinković-Savića, ali sam odbio 70 miliona. Nisam nijednog trenutka razmišljao o drugom ishodu, ostaje deo našeg tima - rekao je Lotito.

foto: AP

Čuveni SMS je još i na meti Juventusa, Čelsija i Mančester junajteda pa se pretpostavlja da je jedan od ovih timova bio spreman toliko da plati, a da se transfer ostvario Sergej bi postao 12. najskuplji igrač svih vremena.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.