OVACIJE KOJE SU SE ČULE DO NEBA I SUZE ZA SVE NJIH TAMO GORE: Spektakl u moru emocija na "Kamp Nouu", Barsa ugostila Šape! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Quique Garcia

bila je to poplava

OVACIJE KOJE SU SE ČULE DO NEBA I SUZE ZA SVE NJIH TAMO GORE: Spektakl u moru emocija na "Kamp Nouu", Barsa ugostila Šape! (FOTO) (VIDEO)

Bilo je teško na bilo kojoj strani da obuzda emocije u prijateljskom susretu

Objavljeno:

Spektakl prepun emocija sa dodatkom suza i na kraju goleada! Sve je to viđeno na do poslednjeg mesta ispunjenom "Nou Kampu".

Barselona je ugostila tim sa kojim je saživeo ceo svet nakon stravične tragedije koja mu se dogodila - brazilski Šapekoense.

foto: EPA/Toni Albir

Klub iz Brazila je doživeo tešku tragediju kada je gotovo čitav njegov tim uz članove uprave nastradao u avionskoj nesreći u Kolumbiji. Preživela su samo trojica fudbalera.

I upravo su baš oni, Alan Rušel, Folman i Helio Neto, prvi izašli na travu "Nou Kampa" zajedno sa Andresom Inijestom, a dočekale su ih ovacije i gromoglasni aplauzi koji su se daleko čuli.

foto: AP

Emocija koju su doživeli u tim trenucima bila je teška za sakriti, suze su krenule, a reklo bi se da je najteže bilo Rušelu kome je ovo bila prva utakmica od tragedije.

foto: EPA/Quique Garcia

Početni udarac je izveo nekadašnji rezervni golman Folman koji je u nesreći izgubio nogu i teren zamenio radom u administraciji kluba, samo je za ovaj susret obukao opremu koju je ranije nosio.

foto: EPA/Quique Garcia

Što se tiče dešavanja na terenu, na kraju krajeva ona su bila manje važna, ali Barselona je ubedljivo slavila 5:0.

Golove su postigli Delofeu, Buskets kome je ovo bio verovatno i najlepši pogodak u karijeri koji je dao, potom Mesi, Luis Suarez i Denis Suarez.

BONUS VIDEO: Početak priprema košarkaša Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.