JEZIVO: Bivšem fudbaleru Partizana će trebati lično obezbeđenje posle ovih pretnji Delija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

persona non grata

JEZIVO: Bivšem fudbaleru Partizana će trebati lično obezbeđenje posle ovih pretnji Delija! (FOTO) (VIDEO)

Ostaje da se vidi da li će Nikola Drinčić uputiti izvinjenje povređenom Jovičiću, i time se iskupiti za svoj nepromišljeni potez

Objavljeno:

Na utakmici trećeg kola Superlige Srbije u fudbalu, fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić prilično neoprezno je startovao na Branka Jovičića, novajliju Crvene zvezde, i polomio mu metatarzalnu kost.

SVAKA ČAST! Džon Ruiz nije omiljena ličnost na Severu, ali posle ovoga, popularnost će mu vrtoglavo skočiti! (FOTO)

Jovičiću je predviđena pauza od minimum pet nedelja, tako da će propustiti dvomeč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Krasnodara jednu od najvažnijih utakmica u poslednjih nekoliko godina, kao i večiti derbi koji će se odigrati 26. avgusta na stadionu Rajko Mitić.

foto: Print Screen Youtube

Gnevni navijači crveno-belih posle ovog "divljačkog" starta Nikole Drinčića zapalili su društvene mreže pozivanjem na linč ovog fudbalera Čukaričkog, i bivšeg veziste Partizana.

Ostaje da se vidi da li će Nikola Drinčić uputiti izvinjenje povređenom Jovičiću, i time se iskupiti za svoj nepromišljeni potez.

NIJE SAMO KRASNODAR! Evo koje će sve utakmice propustiti Branko Jovičić! (VIDEO)

Drinčić je poznat po sjajnim slobodnim udarcima i golovima protiv Crvene zvezde u dva derbija 2014. godine, pa zato ni ne čudi ovolika "mržnja" Delija prema iskusnom fudbaleru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.