DELIJE, MORATE IH POSLUŠATI! Fudbaleri Crvene zvezde imaju poruku za sve navijače! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DOBRA ATMOSFERA

DELIJE, MORATE IH POSLUŠATI! Fudbaleri Crvene zvezde imaju poruku za sve navijače! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna atmosfera vlada ovih dana unutar celog kluba, a to govori i činjenica da u poslednjih pet zvaničnih mečeva u prvenstvu i Ligi Evrope crveno-beli nisu primili gol

Objavljeno: 21:51h

Posle utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Sparte iz Praga i prolaska u plej-of, fudbalere Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" očekuje prvenstveni mali derbi u nedelju od 20 časova protiv ekipe Čukaričkog.

Sam priznao da je promašaj, nabo konja u glavu: Kompletan intervju Darka Miličića za ESPN! Nisu mogli da veruju šta im je ispričao! (FOTO) (VIDEO)

Podrška navijača u svakom meču je momcima prekopotrebna za samopouzdanje pred dvomeč sa Krasnodarom u zadnjem kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

foto: Beta

Ovim putem, i igrači crveno-belih su se oglasili i snimili video klip u kome su pozvali sve "Delije" da u što većem broju ispune stadion "Rajko Mitić", i odvedu ih ka još jednoj pobedi!

Sjajna atmosfera vlada ovih dana unutar celog kluba, a to govori i činjenica da u poslednjih pet zvaničnih mečeva u prvenstvu i Ligi Evrope crveno-beli nisu primili gol, a uz to su iz svakog meča izlazili kao pobednici.

STRAH U HRVATSKOJ: Delije stižu sa Olimpijakosom! (FOTO) (VIDEO)

Cena karata za utakmicu protiv Čukaričkog će biti poznata u subotu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.