OLIMPIJAKOS IZBACIO PARTIZAN, A SAD BI DA MU UZME I IGRAČA: Trener Hasi insistira da ga dovedu, ali pita se Gejt 7! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

navijači odlučuju

OLIMPIJAKOS IZBACIO PARTIZAN, A SAD BI DA MU UZME I IGRAČA: Trener Hasi insistira da ga dovedu, ali pita se Gejt 7! (VIDEO)

Hteli su ga još ranije, sada im se samo još više dokazao, ali problem je stav navijača po tom pitanju

Objavljeno:

Leonardo je otiša u Al Ahli, a Partizan bi do kraja prelaznog leta mogao da ostane i bez drugog člana prošlogodišnjeg ubitačnog i ubojitog tandema u napadu.

Nije tajna da je Uroš Đurđević na meti mnogih klubova, a jedan ga baš želi i to upravo tim koji je eliminisao crno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

foto: EPA/Srđan Suki

Trener Olimpijakosa, Besnik Hasi je impresioniran kvalitetima srpskog reprezentativnog napadača, i hteo bi do kraja leta da ga vidi u svom timu.

foto: EPA/Panagiotis Moschandreou

Kako prenosi "Žurnal", pirejski crveno-beli su se već krajem prošle sezone raspitivali o nekadašnjem kapitenu mlade reprezentacije, a kontakt je inteziviran tokom dvomeča dva tima u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Đurđević je postigao pogodak u Pireju te tako dodatno uverio Hasija da mu je potreban takav profil igrača i ovaj je već sugerisao predsedniku Marinakisu da bi hteo da ga vidi u crveno-belom.

E sada, mnogo veća prepreka realizaciji transfera jeste tvrdo jezgro navijača Olimpijakosa koji su uoči revanša u Pireju upali na trening crno-belih i vređali upravo ubojitog golgetera, zato što je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, njihovog bratskog kluba, a sada igra u najvećem rivalu.

Pitanje je zato kako bi oni reagovali na taj transfer, a kao upozorenje stoji podsećanje na situaciju pre nekoliko godina kada su blokirali dolazak Vladimira Stojkovića koji je ime stekao baš u Zvezdi, a potom počinio "neoprostivi greh" i otišao u Partizan.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju fudbalerima Partizana posle poraza od Olimpijakosa

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.