SPARTA NASTAVLJA DA KUPUJE SILU! Bivši as Intera stiže u Prag?! (VIDEO)
Foto: Reuters

PREOZBILJNI SU...

SPARTA NASTAVLJA DA KUPUJE SILU! Bivši as Intera stiže u Prag?! (VIDEO)

Ekipa italijanskog trenera Andree Stramačonija je ovog leta dovela veliki broj igrača, među kojima su Žorž Manđenk, Rio Mavuba i Srđan Plavšić

Objavljeno:

Rival Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Sparta iz Praga planira još jedno veliko pojačanje, pošto će verovatno doći francuski fudbaler Žonatan Bijabijani iz Intera.

Bijabijani ima 29 godina i igra na poziciji krila, a profesionalnu karijeru počeo je upravo u Interu, ali je veći deo proveo u drugim italijanskim klubovima.

Grobari, Partizan ne igra večeras, ali ovaj meč morate da gledate kao da vam je poslednji u životu! (VIDEO)

Italijanski mediji su preneli da bi Bijabijani, nekadašnji mladi reprezentativac Francuske, trebalo da ode u Spartu na jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa ugovora.

Ekipa italijanskog trenera Andree Stramačonija je ovog leta dovela veliki broj igrača, među kojima su Žorž Manđenk i Rio Mavuba. Došli su, takođe, i srpski fudbaleri Srđan Plavšić i Vukadin Vukadinović.

Sparta učestvuje u kvalifikacijama za Ligu Evropa, gde će imati težak zadatak da prođe Crvenu zvezdu u trećem kolu. Srpski klub je pobedio u prvoj utakmici sa 2:0, a revanš će se igrati u četvrtak od 19.00 u Pragu.

Jedva čeka utakmicu! Golman Olimpijakosa nestrpljiv pred revanš sa Partizanom! (FOTO) (VIDEO)

Bijabijani, ako pređe u Spartu, neće imati pravo nastupa protiv Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Članovi fan kluba Milana govore za Espreso

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.