PROPO: Džek Vilšir ide u klub za koji su čuli samo kladioničari i fudbalski entuzijasti! (FOTO)
Foto: Reuters

ajaoj

PROPO: Džek Vilšir ide u klub za koji su čuli samo kladioničari i fudbalski entuzijasti! (FOTO)

Svojevremeno jedan od najperspektivnijih vezista na planeti je zbog svog ponašanja i čestih problema sa povredama otišao stranputicom

Objavljeno:

Postalo je jasno Arsen Venger više ne računa na Džeka Vilšira. Svojevremeno jedan od najperspektivnijih vezista na planeti je zbog svog ponašanja i čestih problema sa povredama otišao stranputicom, minule sezone je završio na pozajmici u Bornmautu, ali se čak ni u ekipi Edija Haua nije najbolje snašao.

JEZA NAS UHVATI: Iako Grci ne dolaze u Beograd, jedna stvar upozorava na velike nerede! (FOTO) (VIDEO) Vratio se sa pozajmice u redove Arsenala, ali ovog leta će najverovatnije napustiti klub sa "Emirejtsa" jednom za svagda.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO) On se našao na radaru Vest Hema i Sampdorije, a sada se u čitavu priču u ključio i turski Antalijaspor.

foto: Reuters

Vilšir ima još godinu dana ugovor sa klubom, ali Arsenal i dalje traži solidan novac za njegove usluge, a po tom pitanju oglasio se i predsednik Antalijaspora Ali Safak Ošturk.

Posle puštanja na Slobodu Užice, Budućnost mi nije nimalo svetla! Prošla mi je Mladost Lučani dok sam se javljao na oglase za Radnika Surdulicu! (FOTO) - Obavestili smo ih o našem interesovanju i trenutno smo u pregovorima, ali Arsenal traži previše za Vilšira. Biće to težak potez za izvesti - rekao je Ošturk.

VEOMA LOŠE VESTI! Poznato je koliko će Novak Đoković odsustvovati sa terena!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.