SRPSKI FUDBAL OVO NE PAMTI: Partizan sprema promociju Sume kakva nije viđena u našoj zemlji!
Foto: Printscreen/Instagram/seydoubasoumah

Nismo navikli na ovo

SRPSKI FUDBAL OVO NE PAMTI: Partizan sprema promociju Sume kakva nije viđena u našoj zemlji!

Po ugledu na Real Madrid i Barselonu

Objavljeno:

Godinu i po dana se pričalo i pisalo o interesovanju Partizana za Sejdubu Sumu, a prethodnih nedelja su navijači crno-belih željno iščekivali kada će konačno da stigne.

Suma sleteo u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Turbulentni su bili pregovori oko dolaska Gvinejca iz Slovana iz Bratislave, različite i oprečne informacije o tome su stizale svakog časa.

Ipak, na kraju je sve završeno srećno po šampiona Srbije i njegove pristalice, transfer internacionalca iz Gvineje je dogovoren, on je potpisao trogodišnji ugovor i u toku popodneva u sredu stigao u Beograd.

Njegova zvanična promocija kao novog pojačanja biće obavljena u četvrtak, a Suma je dobio čast kakvu nije dobio nijedan fudbaler u Srbiji kada je dolazio, barem da se mi sećamo.

Partizan će organizovati promociju svog najnovijeg pojačanja kakva nije do sada bila praktikovana u našoj zemlji, nego smo to uglavnom mogli da vidimo kod Real Madrida i Barselone.

foto: Printscreen/Instagram/seydoubasoumah

- FK Partizan poziva sve navijače i simpatizere našeg kluba da sutra, četvrtak 20. jul, dođu na istočnu tribinu stadiona Partizan da zajedno pozdravimo dolazak novog igrača FK Partizan Sejdubu Sumu. Kapije istočne tribine biće otvorene malo pre 14h kada će Suma revijalno prezentovati umeće sa loptom, deliti autograme, pozdraviti publiku i dr. Čekamo vas da zajedno pozdravimo novog člana šampiona - piše u pozivu crno-belih Grobarima.

Dakle, predstavljanje će svakako biti neuobičajeno za ovdašnje prilike. E sada da li je to zbog čitave sage oko njegovog dolaska ili je zaista majstor kakav zaslužuje takvu promociju, to znaju ljudi iz Partizana.

BONUS VIDEO: Marko Janković dobija ovacije na stadionu u Podgorici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.