PAKAO NA TERENU, A JOŠ VEĆI PAKAO NA TRIBINAMA: Beograd i Atina će biti ratne zone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky/AP

gore nije moglo

PAKAO NA TERENU, A JOŠ VEĆI PAKAO NA TRIBINAMA: Beograd i Atina će biti ratne zone! (FOTO) (VIDEO)

Šampion Srbije nije imao sreće na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno: 12:57h

Žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona doneo je Partizanu najtežeg, ali i najatraktivnijeg mogućeg rivala.

Ako crno-beli u revanšu protiv Budućnost odbrane dva gola prednosti iz prve utakmice, u Beograd će doći grčki prvak Olimpijakos.

foto: AP

Tim koji godinama suvereno vlada grčkom fudbalskom scenom i svake godine je učesnik grupne faze nekog evropskog takmičenja, a veoma često je to baš Liga šampiona.

U igračkom kadru Olimpijakosa su i dva srpska internacionalca Jagoš Vuković i Saša Zdjelar, a u ovom prelaznom roku pojačali su ih i Vadis Ođiđa Ofoe, Karsela, Emanuel Emenike i Panajotos Takcidis, a pun sastav grčkog šampiona izgleda ovako.

foto: Printscreen/http://www.olympiacos.org

Zanimljiv dvomeč nas očekuje ukoliko Partizan prođe podgoričku Budućnost, a podjednako zanimljivo bi trebalo da bude i na terenu i na tribinama jer je poznato da su navijači Olimpijakosa u dobrim odnosima sa navijačima Crvene zvezde, večitog rivala beogradskih crno-belih.

O akcijama koje su zajedničkim snagama pravili navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa upoznat je ceo svet, a poslednja u nizu bila je napad na navijače hrvatskog Dinama iz Zagreba u Atini 2015. godine.

Nema sumnje da će i navijači PAOK-a pristići u pomoć beogradskim crno-belima pa možemo strahovati da će se na tribinama, ali i ulicama Beograda i Pireja voditi pravi rat.

Navijači Olimpijakosa bili su učesnici nereda i na 148. Večitom derbiju koji se održao 25. aprila 2015. godine na Stadionu Rajko Mitić.

Eventualna prva utakmica na programu je 25. ili 26. jula u Beograd, a revanš je sedam dana kasnije u Pireju, a nama ostaje da se nadamo da incidenata neće biti, naručito onih sa najgorim ishodom.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.