DA LI JE BAŠ SAD MORAO OVO DA KAŽE? Niko nije zabrinuo Grobare pred duel sa Budućnosti kao Leonardo! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

REČI KOJE PLAŠE...

DA LI JE BAŠ SAD MORAO OVO DA KAŽE? Niko nije zabrinuo Grobare pred duel sa Budućnosti kao Leonardo! (FOTO)

U poruci koju je Leonardo ostavio uz fotografiju navodi se da u datom momentu neće trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali da će posle toga reći istinu

Objavljeno:

Nema mira za Grobare, bar kada je u pitanju strepnja oko budućnosti najboljeg igrača Partizana.

Leonardo da Silva Souza postavio je fotografiju na kojoj se nalazi "u civilu", kraj terena stadiona u Humskoj uz poruku u kojoj ističe da će posle meča sa Podgoričanima progovoriti o stvarima koje ga tište. U poruci koju je Leonardo ostavio uz fotografiju navodi se da u datom momentu neće trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali da će posle toga reći istinu.

DESILO SE ČUDO! Ameri poraženi u košarci! (VIDEO)

- Neću trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali ću nakon toga reći šta su uradili i šta trenutno rade - napisao je Leonardo.

Kao i u mnogim prethodnim porukama Leonardo je istakao da će se Bog pobrinuti da stvari dođu na svoje mesto, a zanimljivo je da u najnovijoj poruci pominje i svog agenta. Utisak je da postoje nesuglasice sa čovekom koji vodi računa o Leovoj karijeri.

POVRATAK U EVROPU?! Ode Lovernj! (FOTO)

- Volim ono što radim, a to je igranje fudbala. Napravio sam grešku kada sam drugim ljudima prepustio da vode računa o mojoj karijeri. Biće kako Bog želi da bude, a igrač u ovakvoj priči uvek bude kriv - dodao je Brazilac.

Leonardo je za kraj poželeo da mu Bog da strpljenja. Da li je po sredi neka vrsta nesporazuma sa čovekom koji ga zastupa ostaje tajna.

foto: Filip Plavčić

Dobro je poznato da su čelnici Partizana pregovarali sa agentom Leonarda da Silve i da je u pauzi između dve sezone dogovoreno da Brazilac ostane u klubu.

TO JE TO! Đurđević je rekao magične reči koje se čekaju od početka leta! (FOTO) Moguće je da je upravo to razlog što je Leonardo ljut jer je očekivao da bude prodat, ali sve za sada spada u domen nagađanja. Zvanične informacije mogu da daju čelnici Partizana, Leonardov agent ili sam igrač.

Ono što mi znamo iz nezvaničnih razgovora sa čelnim ljudima Partizana je činjenica da Leonardu ne "gori pod nogama" kada su pare u pitanju, jer je pre Partizana igrao u bogatom Anžiju. No, nikada se ne zna. Brazilac je to!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.