ČISTKA U VOŠI: Umesto da zaštite igrače posle huliganskog napada, oni ih teraju iz kluba! I to BAŠ OVU četvoricu...  (FOTO)
Foto: Fonet

PROBLEMI U NOVOM SADU

ČISTKA U VOŠI: Umesto da zaštite igrače posle huliganskog napada, oni ih teraju iz kluba! I to BAŠ OVU četvoricu... (FOTO)

A, sve to ukoliko Dragoslav Vuković ostane na mestu predsednika Nadzornog odbora kluba sa Karađorđa

Objavljeno:

Nije sve u Novom Sadu ovih dana u znaku Exit-a i proslave života u festivalskoj atmosferi. Fudbalski deo grada razmišlja samo o problemima koje FK Vojvodina ima ovih dana.

Posle poraza od Ružomberoka, navijači su upali u svlačionicu i fizički nasrnuli na Nikolu Trujića, posle čega je trener Vanić dao ostavku, a tu problemima nije kraj...

I DRUGI TRENER VOJVODINE PODNEO OSTAVKU: Vanić posle 7 dana otišao iz Novog Sada zbog napada huligana!

Oglasio se i predsednik Nadzornog odbora Voše Dragoslav Vuković, a prenosi novosadski Dnevnik.

- Čuo sam šta se dogodilo i jedino što mogu da kažem jeste da takve stvari nikako ne smeju u sportu, samim tim ni u fudbalu, da se događaju. One najbolje govore sve o nama samima - istakao je kratko Vuković na temu napada, a onda je opleo po fudbalerima svog kluba. Možda i malo prejako, ali to je na vama da protumačite:

TRUJIĆ JE SAMO JOŠ JEDAN U NIZU! Kada srpski "navijači" uzmu pravdu u svoje ruke, šamaraju, pesniče i vade pištolje! (VIDEO)

- Ukoliko budem ostao na mestu na kojem sam danas, naše zvezdice idu napolje iz ekipe, jer je dosta više bilo njihove umišljenosti. Zapravo, nisu oni ni krivi, jer nemaju kvalitet, hoće, ali bolje ne mogu i ne umeju. Tu mislim na Malbašića, Trujića, Vukasovića, Jovančića... Primera radi, Malbašić je u dva navrata izašao pred protivničkog golmana u situacijama kada je bio 'jedan na jedan’ i nije postigao gol. Upravo zato, oni više neće nositi dres Vojvodine, a potpuno ćemo se okrenuti koncepciji da od mladih igrača, naše dece, stvorimo ekipu koja će za dve godine igrati zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu - istakao je veoma ljutito.

foto: Beta

Novinara novosadskog Dnevnika zanimalo je da li ovom rečenicom "ukoliko budem ostao" nagoveštava nekakve promene u Voši...

SKANDAL U VOJVODINI: Navijači tukli igrača posle ispadanja od Ružomberoka! Naveo i imenom i prezimenom ko je to uradio!

- Ne. Želeo sam samo da naglasim da ćemo se okrenuti ka mladima i da ćemo sesti sa šefom stručnog štaba Nenadom Vanićem i o svemu se dogovoriti. Na kraju prošle sezone osvojili smo treće mesto ne zbog našeg kvaliteta, već zato što su drugi bili lošiji od nas. Videli ste kako su Slovaci ginuli po terenu, izgarali za svaku loptu i u svakom duelu i neka im je sa srećom u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope. Nikoga danas ne možeš da pobediš ako se pošteno ne pomučić na terenu i mi smo imali priliku da naučimo tu lekciju. Ponavljam, u ovom trenutku nemamo više od tri ili četiri fudbalera i tu je kraj. Istina je konačno izašla na videlo - istakao je.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs/Dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.