Od danas, Grobarima će biti duplo lakše da prate sva dešavanja iz Partizana!
Foto: Filip Plavčić

INOVACIJE

Od danas, Grobarima će biti duplo lakše da prate sva dešavanja iz Partizana!

"FK Partizan je bio prva sportska organizacija na prostorima bivše Jugoslavije koja je imala svoju online stranicu, cak I pre mnogih online novina I medija na ovim prostorima itd…", istakao je Predrag Vujović

Objavljeno:

FK Partizan ima novi sajt... Tačnije, njegov stari sajt je promenio dizajn.

A, povodom toga, saopštenje javnosti je napisao direktor marketinga ovog kluba Predrag Vujović.

- Na početku moram da spomenem da je FKP medju prvima prepoznao znacaj www (world wide weba) I interneta kao takvog, još 15. novembra '98 smo krenuli sa našim sajtom.

FK Partizan je bio prva sportska organizacija na prostorima bivše Jugoslavije koja je imala svoju online stranicu, cak I pre mnogih online novina I medija na ovim prostorima itd…

Sajt se menjao godinama, da bi sada dobio svoj najnoviji izgled i interfejs. Za korisnike je bitno da je brži, “lakši”, I pismeniji, u smislu da je usklađen sa navikama navigacije koje korisnici stvaraju sa najposećenijih aplikacija I društvenih mreža.

foto: Printscreen/FK Partizan

Takođe, preko 85% korisnika na nas sajt dolazi putem telefona, i ovim je mnogo olakšan pristup sadrzaju. Pravovremeno i tačno izveštavanje je danas neophodno kako bi bili prepoznati kao ozbiljna organizacija što FK Partizan svakako jeste.

Ono što je nama jako bitno je I' izloženost naših partnera I sponzora što se novim dizajnom svakako dobilo. Ovim putem bih hteo da se zahvalim kompaniji "Tipping point" I Predragu Perušku koji su sa Vojislavom Radojevićem uradili ovaj posao i koji nas drže u koraku sa novim tehnologijama I pravovremenim I tačnim informacijama vezanim za FKP - istakao je Predrag Vujović, direktor marketinga FK Partizana.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.