BRUKA U POLJSKOJ: Zamalo se potukli Lalatović i njegov napadač!
Foto: Saša Pavlić Koky

skandal na kraju

BRUKA U POLJSKOJ: Zamalo se potukli Lalatović i njegov napadač!

Usled naelektrisane atmosfere zbog loših rezultata na samom kraju je zamalo došlo i do fizičkog obračuna

Objavljeno:

I na kraju skandal i bruka! Mlada reprezentacija je neslavno završila učešće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj ispavši već u grupnoj fazi uz osvojen samo jedan bod, a sve je kulminiralo sramotnim događajem nakon poslednje utakmice.

Selektor Nenad Lalatović je posle duela sa Špancima ušao u verbalni konflikt sa svojim napadačem, Ognjenom Ožegovićem, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

foto: Fonet

Da stvar bude još gora, njih dvojica sarađuju i u Čukaričkom, a upravo je Ožegović pod palicom selektora procvetao u prethodnoj polusezoni na Banovom brdu.

Kako navodi "Informer" do sukoba je došlo zato što je mladi centarfor bio ljut jer nije ušao u igru na meču protiv Španije. On se zagrevao 40 minuta, da na kraju ne bi ni osetio teren i to ga je umnogome izrevortiralo.

foto: Beta

A atmosfera je i onako bila naelektrisana zbog loših rezultata, pa je falila samo jedna varnica da sve pukne.

Da je došlo do sukoba potvrdili su i tim menadžer repezentacije Vladimir Matijašević, ali i Ožegović.

- Sve je sada zaboravljeno. Bili smo vruće glave u tom trenutku, izgubili smo utakmicu, bio sam nezadovoljan što nisam malo više igrao i što nisam dobio šansu da pomognem saigračima. Ne bih ja to nazvao incidentom, sve se to dešava kada se izgubi. Sve je sada u redu. Imamo normalan odnos. On je moj trener u Čukaričkom i poštujem ga - poručio je Ožegović.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.