Ništa od Tadića, za Markeca više nema mesta! Liverpul je to jasno poručio rekordnim transferom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

stigao Egipatski mesi

Ništa od Tadića, za Markeca više nema mesta! Liverpul je to jasno poručio rekordnim transferom! (FOTO) (VIDEO)

"Crveni" su doveli najskupljeg fudbalera u svojoj istoriji i stvorili možda i najbolji ofanzivni deo tima u Premijer ligi

Objavljeno:

Liverpul je konačno ostvario višegodišnju želju i srušio rekord kluba kako bi doveo na "Enfild" Mohameda Salaha.

"Crveni" su još dok je "egipatski Mesi" bio igrač Bazela želeli da ga kupe, ali tada ih je pretekao Čelsi. Ipak, Egipćanin se nije naigrao na "Stamford bridžu" pa je išao na pozajmice u Fiorentinu i Romu, koja je prošlog leta otkupila njegov ugovor.

foto: AP

I to je bio odličan posao za "vučicu" koja ga je godinu dana kasnije prodala Liverpulu za 42 miliona evra obeštećenja, uz mogućnost dodatnih 8 miliona potencijalnog bonusa.

Tako je Jirgen Klop sklopio ubitačan navalni tandem sa Kutinjom, Firminom, Maneom i Salahom, pod uslovom da ovaj prvi ostane na "Enfildu". Samim time znači da Liverpul sigurno neće dovoditi Dušana Tadića sa kojim se dovodio u vezu, kao i to da nema ništa od povratka Lazara Markovića.

Salah je prethodne sezone postigao 19 golova i 15 puta asistirao saigračima, a u Liverpulu je zadužio dres sa brojem 11, koji je doskora bio u vlasništvu Firmina, a koji je uzeo sada "devetku".

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić posle žreba za drugog kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.