ZVEZDIN "PLAN A" NIJE USPEO: Plaćanje na rate odbijeno, sada moraju da sačekaju i pređu na "opciju B"! (VIDEO)
Foto: Profimedia

igrač hoće

ZVEZDIN "PLAN A" NIJE USPEO: Plaćanje na rate odbijeno, sada moraju da sačekaju i pređu na "opciju B"! (VIDEO)

Ruski tim traži više novca i ne želi plaćanje u delovima

Objavljeno:

Vladan Milojević mnogo želi u timu Branka Jovičića iz Amkara i u Crvenoj zvezdi se trude da mu ispune tu želju, ali za sada nemaju uspeha u pregovorima.

Ponuda koju su sa Marakane poslali u Perm za nekadašnjeg igrača Borca iz Čačka, a koja je iznosila 300.000 evra glatko je odbijena.

foto: Saša Pavlić Koky

Ruski tim računa ozbiljno na odličnog vezistu u narednoj sezoni, a uz sve to svima zainteresovanima, pa i crveno-belima, su poručili da ga neće pustiti ispod 500.000 evra.

Ono što im je još zasmetalo kod ponude iz Ljutice Bogdana jeste i da planiraju da je isplate u ratama. Sve to je nateralo Zvezdine predstavnike da se povuku za sada i traže novu strategiju.

Želja igrača da dođe na stadion "Rajko Mitić" nije nimalo sporna, pogotovo jer zna da ga novi trener vidi kao jednog od glavnih igrača u timu, zbog čega će pregovori biti nastavljeni u nekom trenutku, prenosi "Mozzart sport".

Međutim, na Marakani razmišljaju da pre toga se domognu novca sve izvesnijim prodajama Srđana Plavšića i Mihaila Ristića, a možda i nekoga od stranaca.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.