Tek što je Rikardinjo potpisao sa Zvezdom, sa Marakane stiže vest zbog koje će Delije plakati kao kiša! (VIDEO)
Foto: Fonet

IZGLEDA DA MORA OVAKO

Tek što je Rikardinjo potpisao sa Zvezdom, sa Marakane stiže vest zbog koje će Delije plakati kao kiša! (VIDEO)

Čovek koji je bio ubedljivo najhvaljeniji i najcenjeniji u pravim fudbalskim krugovima, na izlaznim je vratima našeg najvećeg stadiona

Objavljeno:

Tek što je Crvena zvezda ozvaničila potpis Brazilca Rikardinja, koji je postao treće pojačanje na Marakani, Delije su saznale vest od koje će im suze krenuti.

U Sparti iz Praga su ozbiljni, žele da naprave tim koji bi sledeće sezone u Evropi mogao da se pita čak više i nego prethodne, a za jednog od najboljih igrača Crvene zvezde spremni su da ponude čak i 1.500.000 evra.

EKSKLUZIVNO: Bivši trener Zvezde je kandidat za novog šefa stručnog štaba Partizana! Njegovo ime je šok za sve Grobare! (VIDEO)

U pitanju je Srđan Plavšić, momak koga su prošle sezone gotovo svi hvalili, prvenstveno zbog srca koje ostavlja na terenu, pa onda i zbog veoma dobrog učinka.

Lokalni mediji navode da transfer sređuje bivši fudbaler Sparte Igor Gluščević i da je cela stvar vrlo blizu realizacije.

Videćemo kako će se ovaj transfer završiti, a srpski ljubitelji fudbala se sigurno nadaju da će popularni "Atomski Mrav" ostati bar do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope.

KAKO ĆE SE ZVATI NOVAKOVA ĆERKA? Đokovići otkrili da je u pitanju staro srpsko ime, a mi očekujemo da bude jedno od ovih!

BONUS VIDEO Miša Tumbas se dere: Talamba, Talamba! Kamerunac izvrištao od smeha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.