Partizan od proslave napravio feštu, a da li ste zaista mislili da takav spektakl može da prođe bez Miše Tumbasa? (FOTO)
Foto: Espreso

crno-belo veselje

Partizan od proslave napravio feštu, a da li ste zaista mislili da takav spektakl može da prođe bez Miše Tumbasa? (FOTO)

Pozivu da uveličaju proslavu odazvali su se brojni bivši asovi Partizana, poput Zvonimira Vukića, Alberta Nađa i mnogih drugih, ali i nekadašnji rukovodioci Tomislav Karadžić, Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Nenad Popović, Branko Ružić, pa osvedočeni "partizanovci" Nele Karajlić, Nigor, onda i članovi košarkaške sekcije Dragan Todorić, Dušan Kecman, Novica Veličković, Miroslav Berić, odbojkaši Željko Tanasković i Nenad Golijanin

Objavljeno: 22:27h

Fudbalski klub Partizan proslavio je osvajanje duple krune na svečanosti u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu.

foto: Espreso

Crno-belima, kao i njihovim navijačima, ovosezonski uspesi doneli su neslućene radosti, jer ne tako davno titula im je delovala svetlosnim godinama daleko, ali su se na kraju domogli i šampionskih znamenja i trofeja u Kupu.

foto: Espreso

Koliko svima kojima je crno-bela boja na srcu znači ova dupla kruna, moglo se osetiti i večeras u "Kraun plazi".

foto: Espreso

Svečanost je počela zagrljajima - snažnim, šampionskim. Članovi uprave Partizana, predsednik Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev dočekivali su goste i primali čestitke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.