ŽESTOKO O TERZIĆU! Pao je toliko nisko, valja se u svom blatu! (FOTO)
Foto: Fonet

NOVO SAOPŠTENJE

ŽESTOKO O TERZIĆU! Pao je toliko nisko, valja se u svom blatu! (FOTO)

- Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje

Objavljeno: 17:58h

Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije saopštio je da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izabrao pogrešan put napadajući FSS i "pozivajući na linč", i podržao predsednika Slavišu Kokezu u borbi protiv nepravilnosti u domaćem fudbalu.

NBA drukare i zabijači noža u leđa: 15 situacija kad su saigrači cinkarili NBA zvezde ili im skidali devojke, žene, pa čak i mame! (VIDEO)

foto: Nemanja Pančić

- Posle novog, sramnog napada na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, čoveka koji se krije iza imena Crvene zvezde Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo da je izabrao pogrešan put. Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje i evidentno lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala jednu veoma neuspešnu sezonu - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije, koje je potpisao predsednik Branko Stojaković.

Bilo je tuče, pljuvanja, psovanja, ali na jedan detalj sa finala Kupa Srbija MORA DA BUDE PONOSNA! (VIDEO)

Terzić je posle poraza Zvezde u finalu Kupa od Partizana (0:1), rekao da će od ponedeljka krenuti u smenu predsednika FSS Slaviše Kokeze, koga je optužio da je pomogao Partizanu da osvoji šampionsku titulu i Kup. On je rekao i da je njegovu ekipu oštetio sudija Milorad Mažić. On je tako opet upao u sopstvene zablude i nikako da sagleda svoje greške, veće uvek krivca za neuspeh nađe u drugima.

Emotivni Toti će vas rasplakati pismom svom Rimu: Moja kuća, moja porodica, moje sve... Knedla u grlu je neizbežna!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.