Kokeza je neprijatelj Zvezde broj 1: Oteo nam je duplu krunu! Krećemo u borbu protiv njega! (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

Epilog hitne konferencije

Kokeza je neprijatelj Zvezde broj 1: Oteo nam je duplu krunu! Krećemo u borbu protiv njega! (VIDEO)

Crveno-beli su održali vanrednu konferenciju za medije posle poraza u finalu Kupa na kojoj su optužili predsednika FSS da radi protiv kluba

Objavljeno: 21:45h
foto: Espreso

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je krenuo odmah oštro i to po predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, Slaviši Kokezi.

- U finalu Kupa da se Crvenoj zvezdi ne sviraju ovakva dva penala, nad Boaćijem pri rezultatu 0:0 što bi preokrenulo utakmicu i igranje rukom Milenkovića. Ali ne samo to, nego i neujednačen kriterijum, toliko nesuđenih faulova nad igračima Crvene zvezde, igrači partizana su pokazali drugu igru.

foto: Nemanja Pančić

- Slaviša Kokeza nije kriv samo za otimanje Kupa Srbije i šampionske titule koju smo zaslužili na terenu. On u dužem vremenskom periodu zloupotrebljava svoju funkciju, direktan je krivac što Zvezda u maju 2014. godine nije dobila evrolicencu samo da bi se obračunao sa Draganom Džajićem. Sada to čini ponovo, a sve sa željom da stavi srpski fudbal pod svoju kontrolu. Stavio je Partizan pod svoju kontrolu, preuzeo je FSS, ali Zvezda mu neće dozvoliti da nju stavi pod krontrolu, javnost je videla njegov bezobrazluk. Vodi prljavu medijsku kampanju protiv Crvene zvezde - rekao je između ostalog Terzić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.