Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nekoliko minuta pre ponoći

Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!

Oštro saopštenje sa Marakane nije prošlo bez istog takvog odgovora iz Humske
Objavljeno: 08:26h
foto: Saša Pavlić Koky

- Partizan prijateljske utakmice igra isključivo u pripremnom periodu kao i u pauzi prvenstva, a sve druge utakmice odigrane u okviru SLS su takmičarske. O vrednosti fudbalskog kluba Partizan i igračkoj dominaciji najbolje govore rezultati tri derbi utakmice sa Crvenom Zvezdom u kojoj je naš fudbalski rival uzeo od mogućih devet samo jedan bod i to golom iz gol auta.

- Čak ni posle tog gola iz gol auta na utakmici koju je sudio sudija Majo Vujović kojeg bije glas da je Zvezdin navijač mi iz Partizana to nismo nazvali lopovlukom već „teškom materijalnom greškom“ kod istog sudije i njegovog pomoćnog sudije već znamenitog Srđana Obradovića.

foto: Beta/Branislav Božić

- Kao što nikakvog lopovluka od strane Partizana nije bilo,tako nije moglo bit ni bilo kakve „saglasnosti“ za taj „lopovluk“ od strane FSS. Niti može biti reči o bilo kakvim „dvostrukim aršinima’ fudbalskog saveza niti njegovih rukovodilaca.

- Takođe je opšte poznato da se na gotovo svim funkcijama u fudbalskoj organizaciji, po njihovom vlastitom priznanju nalaze Zvezdaši, čime se Dušan Mrakić javno hvali.

foto: Fonet

- Partizanu ne treba bilo čija i bilo kakva van sportska i van fudbalska pomoć,ni sad ni u budućnosti. FK Partizan su organi FSS potrebni da omoguće i zaštite regularnost takmičenja u koju smo i do sada, ne baš bez izvesnih sumnji verovali.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.