ŠTA DALJE? Igor Duljaj se oprostio...
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

sledi borba

ŠTA DALJE? Igor Duljaj se oprostio...

Rekao je šta je imao...

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana dočekuju TSC u okviru 32. kola Superlige Srbije u nedelju od 19 i 30.

Pred duel u Humskoj oglasio strateg crno-belih, Igor Duljaj.

Rečenica, "Momci, ovo je borba za kvalifikacije za Ligu šampiona'. Veći motiv od toga im ne treba. To je to. Ima li neki veći motiv?", jasan je pokazatelj da se Duljaj na šest kola do kraja oprostio od borbe za titulu šampiona Srbije.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

- Imali smo dve izuzetno teške utakmice u nekoliko dana protiv jakog protivnika, Crvene zvezde. Imali smo i pre toga utakmicu protiv Čukaričkog gde smo izgubili bodove. Imamo negativan skor u poslednje tri utakmice - rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

- Ovo je za nas najvažnija utakmica iz mnogo razloga, jer imamo protivnika koji se bori za drugu poziciju, koja omogućava da se jedna od ekipa bori za kvalifikacije za Ligu šampiona - dodao je on.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra ekipu TSC-a, u utakmici 32. kola Super lige Srbije. Partizan je trenutno drugi na tabeli sa 70 bodova, dok je TSC treći sa sedam bodova manje.

- Imaju odličnog trenera, to je ekipa koja zna šta hoće i koja voli da igra fudbal. Naneli su nam težak poraz na našem stadionu. U prvih pola sata smo primili tri gola iz prekida. Biće izuzetno teško. Malo smo poljuljani, ali to ne sme da bude nikakvo opravdanje. Ekipa mora da se podigne na ovaj ili onaj način, jer je veliki ulog - istakao je Duljaj.

Dodao je da je ekipa više poljuljana zdravstveno i da je nekoliko igrača pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu.

- Neki su juče napustili trening i tek ću posle današnjeg znati na kog mogu da računam. Ali, ko god da izađe na teren, ko god bude ušao, očekujem od njega da bude maksimalno spreman da da sve od sebe, da se žrtvuje za ekipu i da doprinese ono što je potrebno da se ostvari pozitivan rezultat - rekao je Duljaj.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport

- Idemo na pobedu, bez obzira ko je protivnik. Za protivnika imamo odličnu ekipu, imaju odličnog trenera, koji je nas pobedio i uzeo Crvenoj zvezdi na Marakani. Imam potrebu da kažem navijačima da dođu u što većem broju. Biće lakše i meni i igračima.

Trener Partizana je rekao i da je ekipi teže pao prvenstveni večiti derbi protiv Crvene zvezde koji su crno-beli izgubili sa 3:2, od onog u Kupu Srbije.

- Mi se u toj utakmici u mnogim trenucima nismo osećali prijatno zbog nekih odluka. Momci su odigrali odlično, bez obzira što smo izgubili. U Kupu je zaslužena pobeda Crvene zvezde - rekao je Duljaj i dodao da su na igrače uticale i priče o tome da oni navodno odlučuju o tome da li će se Kup utakmica igrati ili ne.

1 / 7 Foto: Starsport

- Mi ne vodimo klub. Ni ja, ni igrači. Radimo ono što se od nas traži, a ja nisam hteo da pravim nikakav cirkus, da urušavam instituciju derbija. Možda bih u očima navijača bio heroj, ali kroz istoriju bih bio čovek koji je uradio nešto što nije dobro. U budućnosti bismo imali igrače koji ne mogu da se takmiče u Kupu.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.