ZVEZDU ČEKA JOŠ UNOSNIJI UGOVOR SA GASPROMOM?! Sponzor bogato nagrađuje Beograđane (FOTO)
Zajednička fotografija fudbalera Crvene zvezde i Zenita pred prijateljsku utakmicu u Beogradu, Foto: Starsport©

USKORO NOVA SARADNJA

ZVEZDU ČEKA JOŠ UNOSNIJI UGOVOR SA GASPROMOM?! Sponzor bogato nagrađuje Beograđane (FOTO)

Otkako traje saradnja sa ruskom kompanijom, crveno-beli su uspostavili dominaciju u srpskom fudbalu, a imaju i zapažene rezultate u Evropi

Objavljeno:

Aktuelni dvogodišnji ugovor Crvene zvezde i Gasproma ističe u septemru 2024. godine i za očekivati je konkretne razgovore o novoj saradnji.

Otkako traje saradnja sa ruskom kompanijom, crveno-beli su uspostavili dominaciju u srpskom fudbalu, a imaju i zapažene rezultate u Evropi.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gaspromnjeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja - izjavio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić posle potpisivanja aktuelnog ugovora, 1. septembra 2022. godine.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Starsport©

Rusija je pod sankcijama i preko Beograđana i u kriznim političkim vremenima uspeva da zadrži ime na evropskoj fudbalskoj sceni.

Realno je očekivati da Gasprom zbog toga nagradi Crvenu zvezdu i unosnim ugovorom, a takav scenario najavljuje Informer.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- Čelnici Crvene zvezde mesecima pregovaraju o novom ugovoru sa generalnim sponzorom Gaspromnjeftom, a on će definitivno biti veći od postojećeg, koji iznosi pet mliona evra po sezoni - piše Informer.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

Isti medij nezvanično otkriva da na zajedničkom ručku povodom meča crveno-belih i Zenita nije bilo reči o produžetku saradnje.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Zenita
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Zenitafoto: Starsport©

- Vreme je proteklo u opuštenom, prijateljskom razgovoru. Nijedna strana nije zabrinuta, znaju da će sve biti u redu - prenosi Informer, pozivajući se na neimenovani izvor blizak klubu.

Bonus video:

00:13

Navijači Zenita, bakljada, Crvena zvezda, Zenit

(Espreso/Informer/J.N/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.