"NISAM TRENIRAO SEDAM DANA..." Da li će Partizan igrati večiti derbi sa kapitenom?
Svetozar Marković, Foto: Starsport©

SPREMAN ILI NE?

"NISAM TRENIRAO SEDAM DANA..." Da li će Partizan igrati večiti derbi sa kapitenom?

Atmosfera u ekipi je odlična, osam ili devet meseci smo na prvom mestu, to nas gura napred i to nas drži zajedno, kaže kapiten Partizana između ostalog

Objavljeno:

Pored Igora Duljaja, na konferenciji za medije pred 172. večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi pojavio se i Svetozar Marković.

Za kapitena Partizana pojavila se informacija da neće igrati na stadionu "Rajko Mitić", ali dolazak pred novinarima budi nadu navijačima crno-belih.

Svetozar Marković slavi gol na utakmici Radnika i Partizana u Surdulici
Svetozar Marković slavi gol na utakmici Radnika i Partizana u Surdulicifoto: Starsport©

- Želim da pozdravim sve prisutne i da poželim srećan 8. mart svim damama, devojkama i ženama - rekao je Marković.

Za kapitena, očekivanja i o zdravlju?

- Očekivanja su kao i uvek, očekuje nas teška utakmica, kao i prethodni derbi. Na nama je da se pripremimo maksimalno za utakmicu, da damo svoj maksimum i da pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta i da ispunimo sve zahteve koje je šef tražio od nas. Što se tiče zdravlja, nisam trenirao sedam dana, danas ću odraditi prvi ekipni trening, pa ćemo odlučiti da li sam spreman, ja se nadam da hoću i daću sve od sebe da budem - istakao je Marković.

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: Starsport©

Kakva je atmosfera u timu, da li se oseća taj pritisak, važnost? Da li ste zimskim novajlijama približili šta znači derbi?

- Atmosfera u ekipi je odlična, osam ili devet meseci smo na prvom mestu, to nas gura napred i to nas drži zajedno, a isto tako i mi pokušavamo da se pomažemo međusobno i da kao što sam već rekao, da se držimo zajedno, da idemo iz utakmice u utakmicu i da ostvarimo naš cilj koji je trenutno veoma daleko. Što se tiče novajlija, pokušali smo da im objasnimo značaj ove utakmice i atmosfera koja će ih dočekati na stadionu Crvene zvezde, tako da... Mislim da su svi igrači maksimalno spremni i koncentrisani za sutrašnju utakmicu - zaključio je Marković.

Bonus video:

01:58

Marković posle pobede Partizana u 171. večitom derbiju

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.