ZVEZDA ŽESTOKO UDARILA NA JOVANOVIĆA I CRNO-BELE: Direktno je UTICAO na pobedu Partizana, zabraniti mu pristup...
Srđan Jovanović, Foto: Starsport©

marakana

ZVEZDA ŽESTOKO UDARILA NA JOVANOVIĆA I CRNO-BELE: Direktno je UTICAO na pobedu Partizana, zabraniti mu pristup...

Oglasili se iz Ljutice Bogdana

Objavljeno: 19:17h

FK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem za javnost nakon utakmice u Surdulici između Radnika i Partizana.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:1, a crveno-beli smatraju da im je u tome pomogao Srđan Jovanović, koji je bio VAR sudija.

Za Zvezdu je sporan detalj iz 59. minuta meča kada je posle kontakta Svetozara Markovića sa Zajmovićem u šesnaestercu gostiju, glavni sudija meča je pokazao na belu tačku, ali je na poziv Jovanovića pogledao snimak i promenio svoju odluku.

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku - navode iz Ljutice Bogdana u saopštenju i zaključuju:

- Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala.

Bonus video:

00:17

Treća koreografija Delija: Crvena zvezda!

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.