FSS POTVRDIO! Zlatan se oprašta na meču protiv Srbije!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/MASSIMO PICA

genijalno

FSS POTVRDIO! Zlatan se oprašta na meču protiv Srbije!

Čeka nas spektakl

Objavljeno:

Legendarni centarfor Zlatan Ibrahimović oprostiće se od fudbala na meču Švedske i Srbije - saopštio je FSS.

- Posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović - objavio je FSS.

Na sednici Izvršnog odbora u Sportskom centru u Staroj Pazovi, kojom je predsedavao Dragan Džajić, doneto je nekoliko važnih odluka. Članovi IO su na početku sednice još jednom pozdravili odluku UEFA da se sledeći Kongres evropske kuće fudbala održi po prvi put u Beogradu, 3. aprila 2025. godine.

Doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, Bojan Neziri.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Data je puna podrška Sudijskoj komisiji na čelu sa Dejanom Santračem, dok je istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen kao neprihvatljiv i tendeciozan. Prihvaćen je izveštaj Projektnog tima o pripremi Strategije FSS za period 2024-2028, kao i informaciju o pokretanju ‘FSS-Live’ aplikacije, prve takvog tipa na našem tržištu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024. i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna). Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.