SRBIJA ISPRAĆA LEGENDARNOG IBRU U PENZIJU: Spektakl u najavi!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/MAJA SUSLIN

potpuno neočekivano

SRBIJA ISPRAĆA LEGENDARNOG IBRU U PENZIJU: Spektakl u najavi!

Potpredsednik FSS otkrio ekskluzivu

Objavljeno: 14:21h

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović je bio gost u emisiji "Jutro" na televizija Prva i govorio na aktuelne fudbalske teme.

Ono što je otkrio je da bi legendarni Zlatan Ibrahimović mogao da se oprosti od reprezentacije Švedske upravo na meču sa Srbijom koji je planiran u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

- Posle Rusije i Kipra, očekuju nas mečevi sa Austrijom i Švedskom, a za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima - rekao je Nedimović.

Branislav Nedimović
Branislav Nedimovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Osim toga, Nedimović je nagovestio da bi u narednom izdanju Lige nacija, koje će biti na programu tokom jesen, Srbija jednu od tri utakmice na domaćem terenu mogla da odigra u unutrašnjosti.

- Startujemo protiv Španije i to je definitivno najveći izazov za naše igrače. Sigurno je da ćemo tu utakmicu igrati u Beogradu, ali je ideja da bar jednog rivala u Ligi nacija ugostimo i na jednom od tri nova stadiona. Ostaje da se vidi hoće li to biti Loznica, Leskovac ili Zaječar. Moramo da gradimo i promovišemo kult reprezentacije i van Beograda, država je zato i gradila stadione da bi ljubitelji fudbala iz unutrašnjosti imali priliku da bodre svoje ljubimce. Ovo je definitivno godina fudbala- rekao je Nedimović.

Bonus video:

00:10

IBRA U TRANSU UZ BAJU: Zlatan sa još jednim Balkancem uživa u starom srpskom hitu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.