JOŠ JEDNO OŠTRO SAOPŠTENJE: Obratićemo se FIFA i UEFA, ovo ne radimo samo zbog našeg kluba!
Detalj sa meča između Novog Pazara i Partizana, Foto: Starsport

superliga srbije

JOŠ JEDNO OŠTRO SAOPŠTENJE: Obratićemo se FIFA i UEFA, ovo ne radimo samo zbog našeg kluba!

Ponovo su morali da se oglase

Objavljeno: 23:00h

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem posle meča sa Železničarom, ali se nisu na tome zasutavili - sada je osvanilo i drugo saopštenje, samo nekoliko sati posle prvog.

Prenosimo ga u celosti:

- FK Novi Pazar obratiće se sutra Odeljenju za integritet UEFA, zbog tendencioznog selektiranja sudija od strane predsednika Sudijske organizacije FSS Dejana Samtrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA, najkasnije do 15 časova, što je 24 sata od završetka utakmice, biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar – Novi Pazar, na kojoj je Santračev lični prijatelj Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral.

Da su naše tvrdnje tačne ilustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23, sudija Stamenković na čak sedam utakmica „delio pravdu“ Železničaru. U tekućem prvenstvu Super lige, već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni: Čukarički, Napredak i Novi Pazar.

Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara, već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića. Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu, jer ovo zna celokupna fudbalska javnost, ali zbog straha od osvete „glasno“ ćuti. Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta onih u čijim su rukama i „nož i pogača“, ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo - piše u saopštenju.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.