SLOMLJEN! Alveš plakao tokom saslušanja, govorio je detaljima silovanja za koje je optužen!
Dani Alveš, Foto: EUROPA PRESS/D Zorrakino POOL/Eu / Shutterstock Editorial / Profimedia

RASPAO SE

SLOMLJEN! Alveš plakao tokom saslušanja, govorio je detaljima silovanja za koje je optužen!

Kaje se, ali istina i pravda moraju izaći na videlo

Objavljeno: 09:09h

Fudbalski svet bio je u šoku kada je odjeknula vest da je jedan od najboljih bekova u protkle dve decenije, Dani Alveš, optužen za silovanje.

On je tokom saslušanje briznuo u plač i delovao je potpuno slomljeno:

- Sreo sam se sa svojim prijateljima (njih troje) i krenuli smo na večeru u restoran "Klinik". Stigli smo oko 14.30 časova. Pošto se dugo nismo videli sedeli smo do jedan ujutru. Naručili smo pet flaša vina i jednu flašu japanskog viskija - započeo je Dani Alveš.

Dani Alveš
Dani Alvešfoto: Profimedia

Ispričao je da je popio dve flaše vina i čašu viskija, a takođe je naveo i da je provod sa prijateljima nastavio u klubu Suton, te da je tu došlo do poznanstva sa devojkom koja ga tereti za silovanje.

- Došli smo do separea i počeli da igramo. Nedugo zatim došle su dve devojke kojima su se kasnije priključile još tri, među kojima je i podnosioc žalbe sa njene dve drugarice. Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele da nas pozdravljaju - kazao je nekadašnji fudbaler Barselone.

Nakon toga je ispričao da su prisno igrali, te da je u jednom trenutku otišao do toaleta.

- Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i seo na klozetsku dasku. Nisam je ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos - nastavio je Alveš.

Dani Alveš
Dani Alvešfoto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Ipak, na kraju govora je zaplakao.

- Kada smo izašli iz kluba, moja žena je spavala kod kuće. Nikad više nisam video podnosioca žalbe i njene prijatelje - rekao je Alveš, a onda dodao:

- Kasnije sam video da me u štampi optužuju za silovanje. Moj svet se srušio. Bio sam uništen jer su mi u Brazilu blokirali sve ugovore - nastavio je nekadašnji desni bek "karioka - da bi nakon toga briznuo u plač.

Nekadašnjem fudbaleru Barselone zbog dela koje mu se stavlja na teret zaprećena je kazna zatvora od 12 godina.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.